به گزارش خبرنگار مهر، سید عبداله موسوی شنبه شب در جلسه تقدیر و تشکر از تلاش ها و زحمات بهورزان که در محل فرمانداری شهرستان آوج برگزار شد اظهارداشت: اگر امروز کاهش مرگ و میر فرزندان را شاهد هستیم بخش عظیمی از این موفقیت مرهون تلاش آنها است.
وی افزود: بهورزان عامل اصلی ارتقای سلامتی و افزایش امید به زندگی در مناطق روستایی هستند افزایش و بهبود شاخص بهداشتی و کاهش مرگ و میر مادران به علت عوارض حاملگی و زایمان که نشان دهنده سلامت یک جامعه است كه همه در گرو تلاش بهورزان به خصوص در مناطق محروم است.
موسوی ادامه داد: نقش بهورزان در سلامت جامعه حیاتی است، امروز که ما شاهد کاهش مرگ و میر مادران وکودکان هستیم باید همه را مرهون زحمات و تلاش بهورزان بدانیم، زیرا ارتقاء شاخصهای بهداشتی کشور در گرو تلاش و فعالیت این عزیزان است.
رئیس شورای سلامت شهرستان آوج گفت: تلاش بهورزان در دور افتاده ترین روستاهای کشور موجب میشود خدمات بهداشتی لازم به روستاییان ارایه شود و به این وسیله از اشاعه بیماری در جامعه جلوگیری شود.
وی عنوان کرد: با این وصف بهورزان نه تنها موجب سلامت روستاییان می شوند، بلکه به تأمین سلامت جامعه شهری نیز کمک میکنند، زیرا بیماری مرز نمی شناسد و در صورت عدم رعایت بهداشت و عدم ارائه مراقبت های بهداشتی شهر و روستا، فقیر و غنی در معرض خطر ابتلا به انواع بیماری ها قرار میگیرند، لذا اجر معنوی برای این عزیزان بهترین پاداش و قدردانی است.
موسوی تاکید کرد: این موهبت "سلامتی" حاصل دسترنج و تلاش بهورزان است که سال ها عمر بر این طریق گذارده و چون شمع سوخته اند تا روشنایی این راه دشوار را فراهم سازند.
وي افزود: بهورزان بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی وظیفه ای بزرگ در اعتلای سیستم بهداشتی درمانی به عهده گرفته اند و پیشرفت هایی که از حاصل تلاش های این قشر زحمتکش عاید نظام بهداشتی شده است بسیار ستودنی و دور از انتظار بود.
فرماندار آوج، ارتقاء سطح سلامتی را از نتايج فعاليت اين قشر از جامعه اعلام كرد و در خاتمه افزود: خصويات شغل بهورزی به عنوان خدمت دهندگان به جمعيت روستايی، کم توقعي و آشنا بودن به زبان و فرهنگ و آداب مردم منطقه تحت پوشش است.
نظر شما