محمدحسین نژادفلاح در گفتگو با خبرنگار مهر به مشکلات و چالشهای حوزه تربیت بدنی استان تهران اشاره کرد و اظهار داشت: از مهمترین مشکلات بحث کمبود سرانه های ورزشی استان است که با توجه به جمعیت تهران متاسفانه سرانه ورزشی و اعتبارات اختصاصی بسیار ناچیز است، استان تهران از نظر سرانه رتبه 31 را در کشور دارد که در مقایسه با سایر استانها و با توجه به جمعیت تهران، این استان به 15 برابر بودجه سایر استانها نیاز دارد.
وی با اشاره به افتتاح تعدادی از پروژه ها در هفته تربیت بدنی افزود: طبق برنامه ریزی قرار است که مراسم کلنگ زنی در پنج مسجد که به نام پنج تن، پنج مجموعه ورزشی احداث می شود، برگزار شود.
ورزشکار، ورزشکار است، چه خانم چه آقا
این مسئول در ادامه با اشاره به اینکه حمایت از ورزشکاران بر عهده وزارتخانه است، عنوان کرد: ما کار موازی در کنار وزرات ورزش انجام نمی دهیم، کارهای حمایتی متولی آن صندوق حمایت از قهرمانان است و ما فقط ورزشکاران را به صندوق معرفی می کنیم تا از آنجا خدمات بگیرند، اگر ورزشکاران به صورت حرفه ای بخواهند ورزش را انجام دهند، صندوق حمایت از قهرمانان عهده دار کارهای مربوطه خواهد بود.
نژادفلاح همچنین در مورد ورزش بانوان اعلام کرد: به ورزش بانوان نگاه جنسیتی نداریم و بر این باور هستیم که ورزشکار، ورزشکار است چه آقا یا خانم باشد فرقی نمی کند، تصمیماتی برای ورزشکاران گرفته می شود فارغ از جنسیت آنها است.
اخلاق ورزشی در فوتبال کمرنگ شده است
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران بر لزوم وجود اخلاق ورزشی در ورزشکاران تاکید کرد و ادامه داد: متاسفانه در برخی از رشته مانند فوتبال شاهد کمرنگ شدن اخلاق ورزشی هستیم و باید این رشته ها به سمت ورزشهای سنتی مانند باستانی، وزنه برداری و کشتی سوق داده شوند.
وی اظهار داشت: چون ورزشهای سنتی با فرهنگ ایرانی اسلامی عجین شده و بومی و محلی هستند اخلاق به خوبی در آنها رعایت می شود اما در رشته هایی مانند فوتبال یکسری بداخلاقی ها دیده می شود که این بداخلاقی ها به دلیل گردش پولی است که در این رشته ها صورت می گیرد، هر ورزشکار باید بداند که داشتن صرفا پول نمی تواند سرمایه یک ورزشکار باشد، درو اقع سرمایه اصلی یک ورزشکار داشتن اخلاق پهلوانی است.
این مسئول با اشاره به اینکه ورزشکاران به عنوان الگو در جامعه مطرح هستند، گفت: هم اکنون جوانان از ورزشکاران الگو برداری می کنند و حتی نوع آرایش، لباس پوشیدن، رفتار و گفتار آنها مورد توجه جوانان است که در این زمینه ورزشکاران باید بدانند بیش از این که ورزشکار تلقی شوند، آدمهای فرهنگی هستند و جامعه ورزشی یک جامعه فرهنگی محسوب می شود و باید باید رفتارشان توام با اخلاق باشد.
رفع مشکلات ورزشی استان تهران نیازمند اراده ملی است
نژاد فلاح بیان کرد: رفع مشکلات ورزشی استان نیازمند اراده ملی است، این مشکلات تنها با مدیرکل تهران و وزرات ورزش و جوانان حل نخواهد شد، با توجه به اینکه دولت و مجلس ورزش استان تهران را یکی از دغدغه های خود به حساب می آورند ضروری است که با همت و ارداه ملی، مسایل و معضل ورزشی تهران حل شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در ادامه به اهمیت ورزش در ارتقای سلامت جامعه اشاره کرد و افزود: باید ورز همگانی میان شهروندان نهادینه شود.
نظر شما