به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل احمدی شامگاه يكشنبه در جلسه شورای اداری کتابخانه های عمومی کردستان اظهار داشت: استان كردستان ظرفيت هاي خوبي در بخش كتابخواني دارد كه بايد ضمن شناسايي اين ظرفيت ها زمينه را براي تقويت و بهره برداري از آنها فراهم كرد.
وي با اشاره به اينكه متولیان فرهنگی وظیفه ای سنگین بر دوش دارند و باید استعدادهای نهفته فرهنگی در استان را شکوفا کنند، عنوان كرد: اداره كل كتابخانه هاي عمومي كردستان در اين بخش از تمامي توان خود استفاده مي كند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان عنوان كرد: رونق فرهنگ مطالعه در استان يك نياز لازم و ضروري است و به همين دليل بايد در اين بخش برنامه ريزي بهتري در دستور كار قرار گرفته و تمامي ظرفيت هاي بالقوه استان مورد بهره برداري قرار گيرند.
وي با بيان اينكه مطالعه از نیازهای ضروری هر جامعه ای محسوب می شود گفت: براي نهادينه كردن اين مهم در سطح جامعه بايد ساير سازمان هاي دولتي و حتي خود مردم نيز مشاركت و همراهي داشته باشند.
احمدي توجه به کتابخوانی را از ارکان توسعه فرهنگی ذکر کرد و گفت: باید با اجرای برنامه های کاربردی و اثرگذار توجه جامعه را به کتاب و ضرورت مطالعه جلب کرد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود در اين نشست به عضویت 50 هزار نفر در کتابخانه های عمومی کردستان اشاره كرد و افزود: این میزان عضویت زیبنده استان فرهنگی کردستان نیست و باید بسیار بیش از این میزان باشد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان بر لزوم توسعه زیربنای کتابخانه ها تاکید کرد و افزود: در حال حاضر کردستان با مشکل کمبود زمین برای ساخت کتابخانه مواجه است و خیرین و مسئولان باید در راستای حمایت از این نهاد فرهنگی وارد میدان شوند.
وی نقش خیرین كتابخانه ساز را در توسعه فضاي كتابخانه هاي عمومي در استان كردستان بسیار مفید ارزیابی کرد و افزود: توجه به کتابخانه های عمومی به عنوان نهادی فرهنگی و اثرگذار در ارتقای بصیرت و آگاهی دارای اجر اخروی است.
احمدي يادآور شد: استان کردستان در حال حاضر دارای 44 باب کتابخانه عمومی نهادی و 39 کتابخانه عمومی مشارکتی با نزدیک به 25 هزار متر مربع زیربناست.
نظر شما