سید مسلم دریانورد در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد خسارت های وارده زلزله صبح سه شنبه بیان داشت: پس از وقوع زمین لرزه تیم های امداد و نجات و مسئولان شهرستانی بلافاصله در محل حاضر شده و از نزدیک وضعیت را بررسی کردند.
وی اظهارداشت: خوشبختانه این زمین لرزه هیچگونه خسارت جانی و مالی در بر نداشت. طی بازدیدی که از مدارس شهر درگهان داشتیم خسارتی به کلاس های درس وارد نشده و دانش آموزان در آرامش کامل در کلاس های درس حاضر شده اند.
دریانورد در پاسخ به سئوال مهر در مورد آمادگی درمانگاه شهر درگهان برای پذیرش آسیب دیدگان احتمالی تصریح کرد: درگهان به عنوان مرکز دهستان هنوز از داشتن یک مرکز درمانی شبانه روزی بی بهره است.
وی با اظهار اینکه در حوزه بهداشت و درمان با کمبود روبرو هستیم، ادامه داد: اگر زلزله صبح امروز خسارات جانی در پی داشت به دلیل اینکه درمانگاه شبانه روزی نیست با مشکل مواجه می شدیم. یا پزشک نبود و یا خدمات درمانی پاسخگوی مصدومین را نمی داد.
رئیس شورای شهر درگهان تصریح کرد: خوشبختانه زمین لرزه در خارج از شهر رخ داد. اگر این حادثه در شهر درگهان رخ می داد مسئولان علوم پزشکی هرمزگان چگونه جوابگوی مصدومان را می دادند. علیرغم حضور اورژانس در صورت رخ دادن حادثه ناگوار باید مصدومان را به تنها بیمارستان جزیره در قشم اعزام می کردیم.
وی خاطرنشان کرد: طی دو سه سال اخیر بارها با مسئولان مرکز بهداشت جزیره قشم و رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان مکاتبه کرده ایم ولی هنوز اقدام عملی از سوی مسئولان انجام نشده است.
این عضو شورای شهر درگهان ابرازداشت: دکتر شکاری در بازدید از مرکز درمانی درگهان هم به این موضوع اذعان دارند که این شهر نیازمند داشتن یک مرکز درمانی شبانه روزی است.
وی با بیان اینکه این مرکز درمانی در حال حاضر دو پزشک دارد، افزود: این دو پزشک در هفته به خانه های بهداشت روستایی هم سرکشی کنند از این رو در طول روز و هفته بسیاری از بیماران برای درمان به قشم مراجعه می کنند.
وی جمعیت شهر درگهان را 12 هزار نفر اعلام کرد و بیان داشت: شهر درگهان بعد از قشم به عنوان مرکز تجاری جزیره محسوب می شود و روزانه شاهد حضور جمعیتی برابر با جمعیت ساکن درگهان هستیم. حضور مسافران و گردشگران لزوم راه اندازی یک مرکز درمانی شبانه روزی را در شهر درگهان بیشتر از گذشته نشان می دهد. امیدواریم مسئولان توجه بیشتری نسبت به شهر درگهان داشته باشند.
نظر شما