به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ بخشعلی كامراني صالح شامگاه چهارشنبه در جمع دانشجویان با تاكيد بر مشاركت مردمي در امر مبارزه با ناهنجاري هاي اجتماعي افزود: پليس كارآمد، توام با مشاركت عمومي زمينه ساز برقراري امنيت اجتماعي بايسته و شايسته خواهد شد.
وی همچنین از امنيت به عنوان يك فرآيند اجتماعي كه حاصل تعامل منطقي و ارتباط همه بخش ها و افراد جامعه است ياد كرد و نقش و كاركرد همه گروه ها و افراد جامعه را در آن بسيار مؤثر دانست.
جانشین پلیس گیلان اعتماد مردمی را بزرگترین سرمایه ناجا ذکر کرد و گفت: چهارصد هزار تماس تلفني از طريق شهروندان با پليس 110، نشانه اعتماد مردم به پليس در رسيدگي به مشكلات آنان است.
وی در ادامه رويكرد پليس را جامعه محوري اعلام كرد و افزود: پليس امروز از بطن مردم و براي مردم است چرا كه امنيت هر جامعه براي حيات آن جامعه است بنابراین مشاركت همه آحاد جامعه را شامل مي شود.
كامراني صالح به ابزارهاي جنگ نرم دشمن اشاره کرد و اظهار داشت: دشمن امروز با استفاده از ابزارهاي روز از قبیل اينترنت و فضاي مجازي، ارزش ها و قداست هاي جامعه را نشانه گرفته است.
وي در ادامه با اشاره به رويكرد جامعه محوري نيروي انتظامي در پيشگيري از جرائم و آسيب هاي اجتماعي اذعان داشت: نيروي انتظامي در راستاي فرهنگ سازي و تعامل با سازمان ها و نهادهاي دولتي، اقدام به راه اندازي معاونتي تحت عنوان "معاونت اجتماعي" کرد.
فرمانده نیروی انتظامی گیلان وظيفه معاونت اجتماعي را انجام اقدامات فرهنگي، اجتماعي و ارائه مشاوره هاي روانشناختي در جامعه معرفي کرد و بيان داشت: اين معاونت در سال جاري بيش از 10 هزار فعاليت موثر مشاورهاي در زمينه هاي تحصيلي، خانوادگي، حقوقي، ازدواج، مشاغل و غیره به شهروندان ارائه کرده است.
وی افزود: پليس همچنين در برخورد با جرائم موجود در فضاي مجازي و سايبري، اقدام به راه اندازي پليسي تحت عنوان "پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات” کرد كه يكي از وظايف اصلي این پلیس آگاهسازي اقشار جامعه هنگام استفاده از اينترنت و شناسايي و كشف مجرمان سايبري است.
كامراني صالح در ادامه تاسيس "دفتر تحقيقات كاربردي" را نيز برای مشاركت، تعامل و هم انديشي با مراكز علمي و دانشگاهي و ارائه راهكارهاي علمي و پژوهشي در راستاي پيشگيري از جرائم و آسيب هاي اجتماعي در زمينه هاي ترافيكي، نظم و امنيت اجتماعي، اعتياد به مواد مخدر وغیره اعلام كرد.
نظر شما