به گزارش خبرگزاری مهر، نادر رابطي افزود: شهروندان قبل از نصب بخاري با رعايت نكاتي ساده ميتوانند از بروز حوادث ناگوار جلوگيري كنند.
وي يادآور شد: آويختن وزنهاي سنگين به داخل دودكش و هدايت آن از دهانه خروجي دودكش به طبقات پاييني، يكي از راههاي پيشنهادي براي كسب اطمينان از باز بودن مسير لوله است.
مسئول روابط عمومی شرکت گاز استان زنجان از ديگر روشهاي صحيح براي كسب اطمينان از نصب صحيح وسيله گازسوز را لمس دودكش وسيله گازسوز اعلام كرد و افزود: گرماي لوله بخاري گازسوز بايد با لمس احساس شود، در صورتي كه گرماي آن احساس نشد بايد بخاري را به سرعت خاموش و اشكال را برطرف كرد، چرا كه دودكش سرد زنگ خطري است كه نشان ميدهد گازهاي سمي حاصل از احتراق در حال انتشار در محل است.
رابطی توجه شهروندان را به عدم استفاده از يك دودكش براي دو وسيله گازسوز آبگرمكن و هود جلب كرد و گفت: خودداري از به كاربردن زانوهاي متعدد و حرارتگير، عدم استفاده از بخاري گازي بدون دودكش در فضاي بسته و منازل و جلوگيري از به كار بردن لولههاي فنري آلومينيومي در وسايل گازسوز به خصوص بخاري، از ديگر توصيههاي ايمني است كه شهروندان بايد به آن توجه كنند.
وی همچنين تاكيد كرد: شهروندن بايد به مكش مناسب دودكش و بازبودن آن قبل از نصب وسيله گازسوز، نصب لوله بخاري به صورت مستقيم، بالا بودن انتهاي دودكش ازسطح پشتبام به اندازه ۷۵ سانتيمتر و نبود موانع در اطراف آن، استفاده از كلاهكهاي H، محكم بودن دودكش وسايل گازسوز با بازرسي مداوم و استفاده از سايز مناسب لوله دودكش اطمينان داشته باشند.
مسئول روابط عمومی شرکت گاز استان زنجان با بيان اينكه هماكنون مهمترين شيوه براي تامين و توزيع عادلانه گاز طبيعي، مصرف درست و بهينه اين نعمت الهي و رعايت اصول ايمني در مصرف آن است گفت: با رعايت اصول ايمني در كنار مصرف صحيح و ايمن گاز طبيعي، سالي خوب و بدون خطر گازگرفتگي داشته باشيم.
نظر شما