۱۸ مهر ۱۳۹۲، ۱۵:۳۳

رحمانی:

توجه به بعد فرهنگی در ورزش فراموش شده است

توجه به بعد فرهنگی در ورزش فراموش شده است

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: علی رغم توسعه ورزش در کسب مدال های مختلف متاسفانه بعد فرهنگی در ورزش فراموش شده و مغفول واقع شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ایرج رحمانی ظهر پنج شنبه در جلسه کارگاه آموزشی آسیب‌شناسی شعر آیینی امام جواد(ع) با تاکید بر اینکه مباحث فرهنگی باید در ورزش مورد توجه جدی واقع شود افزود: متاسفانه مباحث فرهنگی و ورزشی به شکل حلقه مفقوده مانده است.

 وی ادامه داد: برای افزایش فضای فرهنگی جامعه ورزشی در نظر داریم از حوزه‎های دینی، فرهنگی و آیینی استفاده کنیم که در این زمینه گنجواره حضرت امام جواد(ع) در سطح کشور اولین بار است که برگزار می‌شود و چون این امام معصوم، جوان‏ترین امام بوده است، اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان، اقدام به برگزاری آن کرده است.

رحمانی افزود:  در واقع سایر پهلوانان ورزشی امثال حضرت علی(ع)، پوریای ولی و تختی دیگر در جامعه وجود ندارد که در این زمینه در نظر داریم با برگزاری جلساتی از جمله این جلسه، این معضل را جبران کنیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان افزود: این گنجواره به دلیل اینکه اولین دوره برگزاری آن است  بسیاری از شاعران آیینی سطح کشور از جمله 28 استان شرکت کرده‎اند و بسیاری از آن‎ها نیز برای اولین‌بار به تولید اثر پرداخته‎اند.

یک کارشناس مسایل دینی نیز در این جلسه گفت: شاعران آیینی باید به این نکته اساسی توجه داشته باشند که شعر آن‎ها باید آن قدر تاثیرگذار باشد که بتواند در تمام افراد جامعه نفوذ کرده باشد. به عبارت دیگر شاعران آیینی دوران اوایل اسلام توانستند با شعرهایشان در دل مردم نفوذ کنند که پررونق‏ ترین دوران شعر آیینی آن دوران بوده است.

حجت‌الاسلام جواد محمدزمانی افزود: شعر آیینی عرصه بسیار مبارکی است که رهبر معظم انقلاب در این زمینه فرموده‎اند شعر آیینی بهترین شکرانه قریحه شعرایی است که باید مورد توجه جدی شاعران این حوزه قرار گیرد.

وی  با بیان اینکه از عصر ائمه‌اطهار(ع) تا به امروز شاهد جلوه‎های مختلفی از شعر آیینی هستیم ادامه داد: در دوران گذشته شاعرانی در عرصه شعر آیینی بسیار درخشیده‎اند. در واقع شاعران گذشته به ویژه در زمان امیرالمومنین(ع) فعالیت داشتند که توانستند در بدترین شرایط زمان خود به سرودن شعر آیینی بپردازند.

حجت الاسلام زمانی  افزود: امروز باید شعر آیینی را مورد بررسی جدی قرار داد و شکل اساسی برای ارتقای سطح آن برنامه‌ریزی کرد در واقع باید چشم‎اندازی برای شعر آیینی ترسیم کنیم که در گذشته وضعیت این شعر چگونه بود و در آینده باید به چه صورت باشد.

وی افزود: در حال حاضر ظرفیت شعر آیینی در کشور بسیار بالا است و برخی از آن‏ها نیز ناشناخته باقی مانده است که باید در این زمینه اقداماتی صورت گیرد.

همچنین شاعر برجسته آیینی کشور گفت: شاعران جوان آیینی برای سرودن شعر در خصوص امام جواد(ع) باید موضوعات بکر را تهیه کنند.

 سیدحمیدرضا برقعی افزود: بهتر است شاعران آیینی در سال‎های آینده به شکل نثر و داستان کوتاه نیز بپردازند.

کد خبر 2153148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha