۲۱ مهر ۱۳۹۲، ۱۳:۴۵

مطهری موید تاكيد كرد:

فرهنگ پژوهش باید در جامعه نهادینه شود/پنج کمیته هفته پژوهش را برگزار می کنند

فرهنگ پژوهش باید در جامعه نهادینه شود/پنج کمیته هفته پژوهش را برگزار می کنند

همدان- خبرگزاری مهر: معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار همدان گفت: فرهنگ پژوهش باید در جامعه نهادینه شده و در بین مردم ترویج یابد.

به گزارش خبرنگار مهر کریم مطهری موید پیش از ظهر یکشنبه در کارگروه تخصصی پژوهش و فنآوری و تحول اداری اظهار داشت: هفته آخر آذر ماه از 23 آذر تا 27 این ماه به عنوان هفته پژوهش نامگذاری شده است.

وی هدف از برگزاری این هفته را فرهنگ سازی پژوهش در جامعه عنوان کرد و افزود: همه مسئولین باید برای نهادینه سازی فرهنگ پژوهش در جامعه تلاش کنند.

مطهری موید ادامه داد: پنج کمیته شامل کمیته اجرایی، علمی، اطلاع رسانی و تبلیغات، فناوران برتر و نمایشگاهی مسئول برگزاری هفته پژوهش در استان هستند.

معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار همدان در ادامه سخنانش بیان داشت: مسئولیت کمیته علمی را دانشگاه علوم پزشکی، کمیته نمایشگاهی را دانشگاه بوعلی و کمیته اطلاع رسانی را استانداری بر عهده دارد.

کریم مطهری موید با اشاره به اینکه مسئولیت کمیته اجرایی به عهده دانشگاه بوعلی است، ابراز داشت: 11 مرکز تحقیقاتی عضو کمیته اجرایی بوده و برنامه های مانند تدوین برنامه های هفته پژوهش را انجام می دهند.

وی با تاکید بر اینکه تبلیغات هفته پژوهش باید پرن گتر از سال های قبل انجام شود، بیان داشت: کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی باید فعالیت بیشتری را برای اطلاع رسانی و تبلیغات هفته پژوهش در استان انجام دهد.

معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار همدان با بیان اینکه پژوهش یکی از مواردی است که باید در جامعه نهادینه شود، بیان داشت: با اطلاع رسانی در این حوزه و آگاه سازی دانش آموزان با عرصه پژوهش و فنآوری موجب ترویج این فرهنگ در بین دانش آموزان می شود.

در هفته پژوهش باید همه سازمان ها و نهاد های مرتبط فعالیت داشته باشند

مطهری موید با تاکید بر اینکه در هفته پژوهش باید همه سازمان ها و نهاد های مرتبط فعالیت داشته باشند، اظهار داشت: آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی و حوزه علمیه باید در برگزاری مراسم هفته پژوهش ورود پیدا کنند.

وی ابراز داشت: در عرضه محصولات پژوهشی در نمایشگاه هفته پژوهش باید علاوه برتوجه به کمیت کارها به کیفیت کار نیز توجه شود.

معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار همدان با بیان اینکه ملاک انتخاب آثار پژوهشی کاربردی بودن آن است، عنوان داشت: پژوهشگران و محققان استانی باید به سمت پژوهش ها و کار های کابردی پیش رفته و پژوهشی را انام دهند که مشکلات استان را حل کند.

کریم مطهری موید با اشاره به اینکه وظیفه همه دانشگا ها است که در هفته پژوهش و برنامه های آن شرکت کنند، بیان داشت: آثار ارائه شده در کمیته علمی در دو بخش دانشگاهی و انفرادی بوده است.

وی بیان داشت: تجلیل از پژوهش های برتر و فن آوران برتر در استان در واقع انگیزه ای برای نسل های آینده و دانشجویان و دانش آموزان می شود.

معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار همدان با اشاره به اینکه استان همدان دارای افراد نخبه و پژوهش محور در زمینه های مختلف علمی است، افزود: اینکه بتوان افراد بیشتری را برای شرکت در هفته پژوهش و ارائه آثار جذب کرد انگیزه بیشتری در بین آحاد شرکت کنندگان به وجود می آید.

بیشتر پژوهش های علوم انسانی در حوزه علمیه انجام می شود

مطهری موید با بیان اینکه بیشتر پژوهش های علوم انسانی در حوزه علمیه انجام می شود، بیان داشت: حوزه علمیه باید در هفته پژوهش شرکت داشته و آثار و پژوهش های علوم انسانی را ارائه دهد.

وی در پایان گفت: علاوه بر سهمیه شرکت اعضای هیئت علمی دانشگاه ها در هفته پژوهش و ارائه آثار سهمیه ای هم باید برای کادر اداری دانشگا ها در نظر گرفته شود.

کد خبر 2154740

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha