به گزارش خبرگزاری مهر، در این جلسه، میرزاده با بیان اینکه جمعیت سنی 18 تا 24 سال کشور تا هشت سال آینده رو به کاهش است، بر چاره اندیشی و همفکری در این زمینه به منظور جذب دانشجو و ارائه رشته هاي جديد كه هم براي دانشجويان سود داشته باشد و هم نيازهاي كشور را رفع كند، تأکید کرد.
وی به همکاری تعدادی از اساتید دانشگاه های دولتی با دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: این همکاری ها باید با صدور بخشنامه ای بیشتر و تسهیل شود تا استادان از امتياز همكاري با دانشگاه آزاد اسلامي در ارتقاي خود برخوردار شوند.
وی ادامه داد: همکاری در زمینه فعالیت های پژوهشی و آموزشی نظیر چاپ کتاب، راهنمایی پایان نامه ها، بازنگری محتوای درسی کتابها و غیره از جمله این همکاری هاست.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه خواستار جذب دانشجوی دکتری پژوهش محور، اجازه تحصیل همزمان دانشجویان در دو رشته بنابر علایق متقاضیان علاوه بر دانشجویان نخبه، صدور مجوز برای تأسیس کمیسیون مستقل مجلات علمی و تأیید کمیته تخصصی ثبت اختراعات شد.
همکاری در توسعه پارکهای علم و فناوری، تسهيل در تصمیم گیری رشته هاي مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی همچنین ایجاد هیات ممیزه مستقل برای واحدهای جامع به واحدهای مرکز استان از دیگر موارد مطرح شده از سوی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه بود.
در ادامه این جلسه، جعفر توفیقی تمرکززدایی را به عنوان یک اصل مهم مورد تأکید قرار داد و افزود: تمرکز زدایی باید در راستای سیاستهای کلان وزارت علوم صورت گیرد که شامل استاندارد سازی، تفويض اختیار و مراقبت از استانداردهاست.
وی بیان کرد: با کلیات طرح تمرکززدایی موافقم اما برخی از موارد نیاز به بررسی جامع دارد.
توفیقی گفت: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه های دولتی در یک نظام آموزش عالی هستند و باید همه مسائل با مشورت و همفکری طرفین حل شود.
سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تأسیس و توسعه شرکت های دانش بنیان موافقت کرد و تحصیل در دو رشته را ایده خوبی دانست.
وی همچنین درباره جذب دانشجوی دکتری پژوهش محور، گفت: با این ایده موافقم اما باید بررسی همه جانبه صورت گیرد.
در پايان مقرر شد هر چه سریعتر گروه هاي متشكل از وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامي براي بررسي موارد فوق الذكر تشكيل و راهكارهاي اجرائي ارائه دهند.
نظر شما