به گزارش خبرنگار مهر، احد پازاج بعد از ظهر یکشنبه در همایش تجلیل از خیرین و فعالان ازدواج استان اردبیل اضافه کرد: برای تبدیل فرهنگ ازدواج آسان به اخلاق و رفتار باید تمامی دستگاه های فرهنگی و اجتماعی استان برنامه ریزی کنند.
وی آموزش و پرورش را مهمترین نهاد در ترویج فرهنگ ازدواج آسان و نهادینه کردن آن دانست و تصریح کرد: سنین کودکی بهترین سنین برای نهادینه کردن این فرهنگ شایسته و آینده ساز است.
دبیر ستاد ساماندهی امور جوانان استان با اشاره به توصیه بزرگان دینی برای تسهیل شرایط ازدواج در جامعه متذکر شد: باید کاری کنیم که با برنامه ریزی نهادی و مشارکت عمومی مسائل و مشکلات پیش روی ازدواج جوانان مرتفع شود.
رئیس ستاد ساماندهی امور جوانان استان اردبیل نیز در این مراسم برخی عادات و رفتارهای اجتماعی را مهمترین مانع در امر ازدواج دانست و تاکید کرد که باید این رفتارها از جمله تجمل گرایی و چشم همچشمی ها در جامعه از بین برود.
اکبر نیکزاد خواستار ورود خیرین و مبلغین برای ترویج ازدواج آسان در جامعه شد و ادامه داد: خانواده ها باید توجه داشته باشند که با پرهیز عادات غیرمعمول و کاهش هزینه های زاید، می توانند ازدواج آسان را برای جوانان رقم بزنند.
وی استفاده از تمام تریبون ها و به خصوص تریبون نماز جمعه را در این مورد تاثیرگذار دانست و عنوان کرد: ازدواج آسان می تواند بسیاری از آسیب ها و معضلات اجتماعی حال حاضر جامعه را کاهش دهد.
در این مراسم از 11 خیر و فعال ازدواج استان اردبیل و سه زوج موفق تجلیل به عمل آمد.
توحید مهدوی خبرنگار روزنامه همشهری، اسلام ندایی خیر جهیزیه و ازدواج، لیلا جاهد استاد دانشگاه و فعال ازدواج، شهرام جعفرزاده مشاور ازدواج، هاجر اسوار زوج موفق قرآنی، الهام نظری پور و فاطمه محمدزاده فعالان حوزه همسرگزینی، محمد عارفی نژاد فعال ترویج ازدواج، پروین ذوالفقاری خیر جهیزیه و... از جمله تجلیل شدگان در این مراسم بودند.
نظر شما