به گزارش خبرنگار مهر، در رای هیات رسیدگی به تخلفات در سازمان بورس و اوراق بهادار آمده است: در خصوص تخلف انتسابی به شرکتهای "س.آ" و "س. ص. ن" مبنی بر "دستکاری قیمت سهام فولاد خوزستان" هیات پس از بررسی کلیه ادله و مستندات پرونده، با عنایت به اینکه فروش سهام به اندازه حجم مبنا، در چند روز پایانی باقی مانده تا عرضه عمده همان سهم و نحوه و زمان انجام سفارشات توسط کارگزاری حسب گزارش ارایه شده از اداره نظارت بر بازار، انگیزه انجام معامله برای تامین مالی را نقض می کند، همچنین هیات تاثیر اقدامات دو شرکت فوق الذکر را در نزول و صعود قیمت سهام احراز نموده است. لذا هیات رسیدگی به تخلفات اظهارات مطروحه را دفاع قابل قبول تلقی ننموده و با عنایت به بند 3 ماده 46 قانون بازار اوراق بهادار، ضمن احراز ایجاد قیمتهای کاذب و نیز داشتن نقش موثر در شکل گیری عنوان مجرمانه فصل ششم قانون بازار اوراق بهادار و به اسناد ماده 2 آیین نامه اجرایی ماده 14 قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید به منظور تسهیل اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی، حکم به تعیین جزای نقدی برای شرکت "س.ص.ن" و شرکت "س. آ" هر کدام به میزان یک میلیارد ریال را صادر می کند.
همچنین به استناد بند ج ماده 4 آئین نامه فوق الذکر در خصوص "م.آ" مدیرعامل شرکت "س.آ" و آقای "ن.م" مدیر عامل وقت شرکت "س.ص.ن"، حکم به جزای نقدی برای هر کدام به میزان 200 میلیون ریال را صادر میکند.
هیات رسیدگی به تخلفات خانم "ا.ی"، عضو موظف هیات مدیره شرکت "س.آ" و آقایان "ا. د" و "ع.ف" اعضای موظف هیات مدیره شرکت "س.ص.ن" را به جزای نقدی بر اساس بند ج ماده 4 آیین نامه فوق الاشعار به میزان 100 میلیون ریال برای هر نفر محکوم کرد.
همچنین آقایان "ا.ا" و "م.د" اعضای غیر موظف هیات مدیره شرکت "س.آ" و "ع. ح" و "ر.ج.ا" اعضای غیرموظف هیات مدیره شرکت "س.ص.ن" به مجازات اخطار کتبی و درج در پرونده محکوم شدند.
نکته جالب توجه اینکه یکی از کسانی که به مجازات اخطار کتبی در این پرونده محکوم شده، اخیرا توسط وزیر نفت حکم معاون وزیری را دریافت کرده است.
این رای بر اساس بند "الف" ماده 8 دستورالعمل رسیدگی به تخلفات اشخاص موضع ماده 35 قانون بازار اوراق بهادار ج.ا.ا و دیگر اشخاص تحت نظارت سازمان صادر و بر اساس ماده 9 دستورالعمل مذکور، ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ نزد هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار قابل تجدیدنظر خواهی است.
نظر شما