به گزارش خبرنگار مهر، مدیر عامل جمعیت هلالاحمر استان یزد صبح سهشنبه در مراسم افتتاح این پایگاه امداد و نجات اظهار داشت: عملیات عمرانی و احداث این پایگاه در سال 88 آغاز شده و با صرف 19 میلیارد ریال اعتبار در مدت چهارسال به پایان رسید.
وی با بیان اینکه این پایگاه امدادی 40 هزار متر مربع مساحت دارد گفت: با توجه به اینکه امکان توسعه و افزایش مساحت زیربنای پایگاه نیز در طرح دیده شدهاست در حال حاضر با دو هزار و 160 متر مربع مساحت فعالیت خود را اغاز کرده است.
این مقام مسئول به تشریح قسمتهای مختلف این پایگاه امداد هوایی پرداخت و افزود: قسمتهای مختلف این پایگاه که در جنب فرودگاه بین المللی شهیدصدوقی یزد قرار دارد شامل آشیانه بالگرد، باند فرود و بخشهای اداری است.
وی کارآیی و نیاز این پایگاه و بالگرد را در زمان بروز سوانح و بلایایی چون سیل و زلزله برشمرد و اضافه کرد: در مکانهایی که صعبالعبور باشد و امکان استفاده از خودرو و امدادرسانی زمینی وجود نداشته باشد، استفاده از امدادهوایی ضروری است.
پارسائیان تصریح کرد: دسترسی آسان به مناطق صعبالعبور، انتقال بار و نیرو از طریق هوایی در مکانهای یادشده و افزایش سرعت عمل در مقایسه با امدادرسانی زمینی در این مناطق از جمله ویژگیهای امدادرسانی هوایی است .
بهره برداری از دو پایگاه امداد جادهای در خاتم و ابرکوه
وی در ادامه با اشاره به آغاز هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی، برنامههای جمعیت هلال احمر یزد را تشریح کرد و اظهار داشت: همزمان با هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی، دو پایگاه امداد و نجات جادهای در شهرستانهای خاتم و ابرکوه بهره برداری خواهد شد.
رئیس جمعیت هلال احمر یزد اضافه کرد: برگزاری رژه موتوری و خودرویی و برگزاری گردهمایی باشگاه امدادگران و نجاتگران همچنین برگزاری دوره آموزشی کمکهای اولیه برای عموم مردم نیز از جمله برنامههای جمعیت هلالاحمر در این هفته است.
وی از برگزاری مانور زلزله و اسکان اضطراری در بهاباد خبر داد و گفت: مانور اسکان اضطراری در همین هفته در شهرستان بهاباد برگزار میشود.
پارسائیان با بیان اینکه جمعیت هلال احمر استان در سالهای گذشته عملکرد درخشانی در امدادرسانی به حادثهدیدگان از خود نشان داده است عنوان کرد: مانور اسکان اضطراری و مانور زلزله نیز برای آمادگی هرچه بیشتر نیروهای امدادی در امدادرسانی به حادثه دیدگان برگزار میشود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار یزد هم در این آیین طی سخنانی با تقدیر از اقدامات و عملکرد جمعیت هلالاحمر استان یزد در حوادث گفت: این جمعیت با امدادگران خوبی که دارد در سطح استان از آمادگی کافی و لازم برخوردار است.
غلامحسین دشتی ادامه داد: هلالاحمر خدمات ارزشمندی در کشور داشته است به ویژه که در حوادث و رویدادها از نخستین گروههایی بودند که در صحنه حضور یافته و با روحیه ایثار و فداکاری امدادرسانی کردند.
وی ادامه افزود: از نیازهای اساسی برای امدادرسانی سریع و به موقع، وجود امکانات و تجهیزات مورد نیاز در بخشهای مختلف سازمان است که باید برای فراهم آمدن این امکانات متناسب با نیازها و به روز اقدام کرد.
یزد؛ محور خدمات امدادی جنوب شرق کشور
معاون استاندار یزد بر لزوم تجمیع و بکارگیری تمامی ظرفیتهای بخش دولتی و خصوصی در امدادرسانی بیان داشت: استان یزد پیشینه خوبی در زمینههای مختلف دارد و با توجه به روحیه ایثار و فداکاری که در مردم این خطه سراغ داریم در این زمینه موفق بوده است.
وی در ادامه به تشریح وضعیت استان یزد و امکانات این جمعیت در استان پرداخت و اظهار داشت: با توجه به شرایط جغرافیایی استان و روحیاتی که در ساکنان این خطه از کویر دیدهایم میتوان یزد را محور خدمات امدادی در منطقه جنوب شرق کشور در نظر گرفت.
این مقام مسئول لازمه این کار را تامین امکانات لازم برشمرد و بیان داشت: استان یزد از نظر راههای دسترسی در مقایسه با سایر نقاط دارای وضعیت بهتری است و این توانایی در نیروهای استان و موقعیت جغرافیایی یزد دیده می شود.
وی مدیریت صحیح در برخورد با سوانح و بلایا را در گرو داشتن عملکرد سریع و به موقع دانست و عنوان کرد: با تلاش و کوشش جمعی و مهارت در انجام کار و مقابله با حوادث میتواند آثار زیان آور ناشی از وقوع سوانح را تا حد زیادی کاهش داد.
نظر شما