به گزارش خبرگزاری مهر، علی ربیعی با بیان اینکه خلاقیت ارثی نیست که به کودک برسد بلکه نتیجه تفکر و نوآوری او است گفت: محیط اجتماعی، اقتصادی، سیاسی میتواند تاثیر عمیقی بر خلاقیت بگذارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی داروی حیات بخش جامعه را ماندگاری انقلاب اعلام و عنوان کرد: ممکن است پیشرفت در دستور کار همه جوامع باشد اما همواره این سوال مطرح است چرا این گذار برای رسیدن به پیشرفت در ایران طولانی است.
ربیعی با تاکید بر اینکه تمام پیشرفتهای کشورهای توسعه یافته تنها به پول بستگی ندارد بلکه در گرو داشتن افراد خلاق در آن جامعه است ادامه داد: برای آنکه جامعه به پیشرفت برسد رمز و راز آن آب، پول، زمین و نفت نیست بلکه آنچه که اهمیت دارد این است که افراد جامعه خلاقیت و نوآوری داشته باشند.
وی با بیان اینکه در کارآفرینی دو رویکرد وجود دارد گفت: بخشی از کارآفرینی ذاتی و بخش دیگر به فرهنگ در جامعه است. اگر فرهنگ جامعه رو به کارآفرینی باشد آن جامعه میتواند پیشرفت کند و مراحل گذر را سپری نماید.
وزیر تعاون، کار و رفاه با تاکید بر اینکه نگاه کارآفرینی باید از کودکی آغاز شود اظهار داشت: ما نیازمند جامعهای هستیم که خلاقیت در آن به عنوان یک نماد نهادینه شود. ربیعی با تاکید بر اینکه مدرسه، نظام آموزشی، دستگاههای اجرایی باید در کنار هم قرار گیرد تا کارآفرینی نهادینه شود بیان کرد: بهبود زندگی انسانها و رسیدن به تکنولوژی بالا نیازمند نهادهای فرهنگی و اجتماعی هستند تا در آن رشد کنند.
ربیعی با تاکید براینکه وجود انسان خلاق در جامعه که در رشد است اظهار داشت: خلاقیت محصول پرسشگری، جمع آوری دادهها و داشتن توانایی و تحلیل و در نهایت تفکر برای تغییر است. وی با اشاره به اینکه کودکان باید شالودهشکن باشند ادامه داد: اگر کودکان روحیه پرسشگری داشته باشند به راحتی میتوانند دادهها را جمع آوری و در نهایت ترکیب کنند.
وی با تاکید بر اینکه کارآفرینی میتواند مسیری از یک ایده جدید و در نهایت به اشتغال منجر شود افزود: متاسفانه ما در کارآفرینی مشکل داریم یعنی به خوبی نتوانستهایم ثروت ملی را در راستای کارآفرینی به کار ببریم.
وزیر تعاون، کار و رفاه با اشاره به اینکه متاسفانه تعداد بیکاران فارغ التحصیل دانشگاه افزایش یافته است بیان داشت: افزایش تعداد دانشگاهیان به این معنی نیست که توانایی آنها بیشتر شده است.
نظر شما