حسن مظاهری در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این مطلب با بيان اينكه این تعداد مشاوره تنها یک سوم نیاز مدارس را تامین می کند، اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم مدارس ابتدایی را از نظر مشاوره پوشش دهیم باید تعداد مشاورین تا دو برابر افزایش پیدا کند.
وی با بیان اینکه در مدارس ابتدایی تعداد بسیارکمی مشاور حضور دارد، عنوان داشت: به دلیل کمبود نیروی مشاوره در مقطع ابتدایی از" رابطان هسته های مشاوره" که همان آموزگاران هستند استفاده می شود به این صورت که آن ها پس از ساعات تدریس به صورت پاره وقت کار مشاور مدرسه را نیز انجام می دهند.
در مدارس ابتدایی آموزگاران بدون حمایت مالی خدمات مشاوره ای ارائه می کنند
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان با بيان اينكه اگر مشاوره تمام وقت و تخصصی باشد نتیجه بخش خواهد بود، گفت: در حالیکه در حال حاضر در مدارس ابتدایی آموزگاران بدون حمایت مالی خدمات مشاوره ای ارائه می کنند که به طور قطع تاثیر چندانی نخواهد داشت.
مظاهری گفت: متاسفانه بیشتر به بعد تحصیلی مشاوره در کشور توجه می شود به همین دلیل همه مشاوران در دبیرستان ها فعالیت میکنند اما اگر به جنبه تربیتی و اخلاقی مشاوره توجه شود آثار بهتر و عمیق تری در دانش آموزان خواهد داشت.
وی اذعان کرد: اکنون در سیستم آموزشی کشور یک ساعت مشاوره در هفته برای 15 دانش آموز در نظر گرفته شده و این مقدار بسیار کم است.
مظاهری تاکید کرد: وزارت آموزش و پرورش در حال بررسی طرح افزایش ساعت مشاوره در مدارس به یک ساعت مشاوره برای 8 دانش آموز در هفته است.
وی گفت: 60 درصد مشاورین حاضر در مدارس استان را زنان تشکیل می دهند.
نظر شما