۲۹ مهر ۱۳۹۲، ۱۳:۵۵

زارعي:

مركز اختلالات يادگيري شهرستان بهار با كمبود نيرو مواجه است

مركز اختلالات يادگيري شهرستان بهار با كمبود نيرو مواجه است

بهار - خبرگزاري مهر: مدير آموزش و پرورش شهرستان بهار گفت: مركز اختلالات يادگيري شهرستان بهار با كمبود نيرو مواجه است.

بهار- خبرگزاري مهر:مدير آموزش و پرورش شهرستان بهار با اشاره به اينكه يكي از كارهاي اثرگذار در هفته پيوند اولياء و مربيان برگزاري جلسات مشاوره رفتاري براي اولياء است، عنوان داشت: در سال هاي اخير استقبال اولياء از شركت در جلسات تربيتي ارتقاء يافته است.

به گزارش خبرنگار مهر علي زارعي ظهر امروز در شوراي آموزش و پرورش شهرستان بهار اظهار داشت: تعامل و همكاري اولياء دانش آموزان با مجموعه آموزشي كه فرزند آنها در آنجا مشغول به تحصيل است در تربيت مطلوب نسل آينده بسياراثرگذار است.

وي با اشاره به اينكه 186 نفر از دانش آموزان شهرستان بهار در كنكور 92 قبول شده اند، اعلام داشت: بر اساس آمار اعلام شده از سوي مدارس 92 نفر به دانشگاه دولتي، 76 نفر به پيام نور، 14 نفر به دانشگاه آزاد و 4 نفر به دانشگاه غير انتفاعي را يافتند.

زارعي همچنين با بيان اينكه در سال جاري 11هزار و 362 دانش آموز در 162 مدرسه و 543 كلاس در تمامي مقاطع تحصيلي مشغول به تحصيل شده اند، عنوان داشت: در دوره ابتدايي شش هزار و 677 دانش آموز در 73 مدرسه و 308 كلاس درس، هزار و 824 دانش آموز در 62مدرسه و 90 كلاس در مقطع اول متوسطه، هزار و 830 دانش آموز در 21 مدرسه و 89 كلاس درس در مقطع دوم متوسطه و هزار و 105 دانش آموز در 13 مدرسه و 56 كلاس درس در رشته فني حرفه اي و كار و دانش وارد عرصه تحصيل شده اند.

وي در خصوص برنامه هاي مجموعه آموزش و پرورش شهرستان در سال جديد تحصيلي اعلام داشت: مجموعه آموزش و پرورش براي سال تحصيلي جديد برنامه هاي متعددي را به منظور ارتقاء سطح فكري و معنوي دانش آموزان در نظر گرفته است، برنامه هايي نظير برگزاري نماز جماعت در مدارس با حضور ائمه جماعت، برگزاري جلسات بهداشتي براي دانش آموزان و اولياء، تجليل از بازنشستگان فرهنگي در روز خانواده در حضوراولياء، برگزاري جشنواره خيرين مدرسه ساز با هدف تجليل از پيشكسوتان اين عرصه وغيره اجرا خواهد  شد.

زارعي خبر از فعاليت دو مركز اختلالات يادگيري با حضور مشاوران متخصص و مجرب در شهرستان بهار داده و گفت: يك مركز در شهر بهار و يكديگر نيز در شهر صالح آباد آماده خدماترساني به مراجعين است، لذا دانش آموزاني كه دچار اختلالاتي در يادگيري هستند به اين مراكز ارجاع داده مي شوند تا تحت درمان قرار بگيرند.

وي اذعان داشت: طبق قوانين در ازاي هر پنج هزار دانش آموز ابتدايي بايد يك مركز اختلالات يادگيري وجود داشته باشد، كه در شهرستان همين دو مركز نيز پاسخگوي مراجعات خواهند بود.

اوليا و مربيان دو بال نيرومند پرواز در آسمان تربيت و تعليم هستند

فرماندار شهرستان بهار نيز در اين شورا با اشاره به اينكه اولياء و مربيان دو بال نيرومند پرواز در آسمان تربيت و تعليم هستند،عنوان داشت: هيچ يك از اين دو بال به تنهايي نمي توانند اوج بگيرند تا افق هاي روشن را براي دانش آموزان فراهم سازند، بنابراين والدين و معلمان بايد با تعامل مستمر زمينه هاي شكوفايي استعدادهاي اميدهاي فرداي ايران را مهيا سازند.

نصرت الله گلكارزاده ادامه داد: خانه و مدرسه زماني ميتوانند رسالت آموزش و پرورشي خود را به نحو مطلوب انجام دهند كه هر كدام شناخت كافي از نقش خود و از فرزندان خود داشته باشند و لازم است كه هر دو نهاد در يك راستا قدم بردارند.

گلكارزاده افزود: همكاري و همفكري اولياء و مربيان و همچنين مريبان و مديران با يكديگر در برنامه ريزي براي فراهم سازي زمينه هاي تعليم وتربيت مطلوب براي نسل آينده ساز كشور لازم و ضروري است.

وي با اشاره به اينكه تقويت اطلاعات تربيتي در والدين امري ضروري و حائز اهميت است، اذعان داشت: آگاهي اولياء از نحوه برخورد با فرزندان و همچنين تفاوت هاي فردي موجود در فرزند خود جز از طريق شركت در كلاس ها و كارگاههاي آموزشي و استفاده از تجربيات مربيان در تربيت مطلوب نسل آينده بسيار حائز اهميت است.

مركز اختلالات يادگيري شهرستان بهار با كمبود نيرو مواجه است

مدير مركز اختلالات يادگيري هوشمند شهر بهارنيز دراين شورا با اشاره به اينكه اين مركز از سال 84 فعاليت خود را آغاز كرده است، اظهار داشت: اين مركز با شناسايي دانش آموزان مقطع ابتدايي كه توانايي يادگيري كمي دارند و مشكل نوشتاري،‌ خواندني و آموختن درس رياضي دارند را در برطرف كردن اين نواقص ياري مي كند.

سوسن وحدتي با بيان اينكه اين مركز با مشكل كمبود نيرو مواجه است، عنوان داشت: آماري كه مركز بايد در پايان سال تحصيلي ارائه دهد حداكثر 25 نفر است كه به دليل مراجعات زياد هريك از همكاران ما 35 نفر را آموزش مي دهند.

وحدتي به ميزان مراجعات سال 91 اشاره كرد و افزود: در سال تحصيلي جديد 96 نفر به اين مركز مراجعه كرده اند كه ازاين بين 49 نفر دختر و 47 نفر پسر بوده اند.

مركز اختلالات يادگيري دانش آموزان با بهره هوشي پايين تر از 85 درصد را نمي پذيرد

وي با اشاره به اينكه افراد پذيرش شده بايد بهره هوشي 85 درصد را دارا باشند، اظهار داشت: در بين مراجعين، دانش آموزاني هم حضور دارند كه بهره هوشي آنان پايين تر از 85 درصد است و مركز نمي تواند اين افراد پذيرش كند زيرا داراي شرايط خاص هستند.

وحدتي دانش آموزان داراي اختلالات يادگيري را دانش آموزان ال دي خواند و افزود: از كل دانش آموزان ال دي كه تا كنون به اين مركز مراجعه كرده اند 95درصد آنها ترخيص و آموزش 2 درصد از آنها به دليل هماهنگ نبودن با برنامه مدرسه ناتمام و پرونده 3 درصد باقي مانده نيز به دليل مشكلات خانوادگي مختومه شده است.

کد خبر 2159560

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha