غلامرضا کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، در این راستا اظهار داشت: این انجمن به 9 کمیته مجهز شده که محور کار را روی سبک زندگی سالم و آداب محیط زیست صحیح به مردم اصفهان قرار دادیم.
وی با بیان اینکه دورههای آموزشی مختلفی در ارتباط با طب اسلامی برای مردم اصفهان و پزشکان به صورت تخصصی برگزار میشود، افزود: تاکنون هشت دوره آموزشی برپا شده و نزدیک به 200 پزشک عمومی آموزش دیده اند.
محقق و پژوهشگر طب اسلامی در اصفهان ابراز داشت: تاکنون این دورههای آموزشی برای ماماها، پرستاران، گیاه پزشکان برگزار شده است.
وی با بیان اینکه متاسفانه برخی از افراد از نام طب اسلامی سوء استفاده کرده و از طریق شاخههای مختلف این طب همچون حجامت، گیاه درمانی و غیره برای خود مغازه باز کردهاند، ادامه داد: زمانی که بیمار به یک پزشک به اصطلاح دکتر طب اسلامی مراجعه میکند و 10 برگ دارو دریافت میکند و فرد را در آماج بیماری شناخته و ناشناخته قرار میدهد، اعتماد بیمار از بین میرود.
کریمی یادآورشد: آشنایی و آموزش رایگان گروههای خاص از مردم همچون طلبهها و امامان جماعت در خصوص طب اسلامی از دیگر اقداماتی است که تاکنون در حوزه ترویج این طب در اصفهان انجام شده است.
محقق و پژوهشگر طب اسلامی گفت: آشنایی امامان جماعت و طلبهها با طب اسلامی از الزامات است چراکه در اسلام سلامتی و طب از توصیههای موکد ائمه اطهار (ع) است اما متاسفانه تنها موضوعی که از این طب در اذهان جای گرفته ، حجامت است.
اخلاقیات در عرصه بهداشت و درمان تخریب شده است
وی با بیان اینکه امروزه اخلاقیات در عرصه بهداشت و درمان به طور کامل تخریب شده، افزود: تجویز بیش از اندازه MRI در اصفهان امروزه در طب نوین مشکلزا است به طوری که آمار آن هشت برابر انگلیس و کانادا شده است.
محقق و پژوهشگر طب اسلامی در اصفهان زمان شکل گیری طب سنتی را به زمان صفوی نسبت داد و اظهار داشت: در گذشته عمر هر فرد به یکصد سال نیز میرسید اما امروزه اگر فردی صد سال زندگی کند ، یک اتفاق خارق العاده رخ داده است.
کریمی بیان داشت: در بهترین حالت امید به زندگی و طول عمر افراد در زمان حاضر به مرز 80 تا 85 میرسد و این موضوع به دلیل، عوامل محیطی مختلف از جمله وجود انواع آلایندهها ، استرس و نوع سبک زندگی که به زندگی مردم ایران رخنه کرده است، ارتباط دارد.
وی گفت: اگر نگاهی به خاطرات "مستر همفر" جاسوس انگلیس در کشورهای اسلامی، بیندازیم میبینیم که در کتاب 120 صفحه ای خاطرات خود به صراحت اعلام کرده است که مردم ایران طب را به اندازه دینشان قبول دارند اما آیا امروزه چنین امری را مشاهده می کنیم.
محقق و پژوهشگر طب اسلامی با بیان اینکه در گذشته طب فقه در مذهب شیعه جایگاه رفیعی داشت اما امروزه بر سر این طب چه آمده است، ادامه داد: در ماه رمضان همایشی در زمینه سبک زندگی اسلامی برپا شد و جزوهای منتشر شد که خواندن آن و دیدگاهی که نسبت به طب اسلامی در آن مطرح شده بود تاسف بار بود چراکه محتوایات این جزوه به درستی طب اسلامی را معرفی نکرده بود.
وی گفت: اصفهان پایتخت فرهنگی جهان اسلام است و این نگاه و جایگاه طب اسلامی در خور این استان نیست.
نظر شما