به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر فانی در حاشیه اجلاس سراسری سرپرستان پردیسها، مراکز آموزش عالی و مسئولان سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان که روز سه شنبه در پردیس شهید چمران برگزار شد در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب در پاسخ به این پرسش که در برخی مناطق اعلام شده است که معلم کم دارند، اگفت:ممکن است در بعضی مناطق با کمبود معلم مواجه باشیم که از طریق پرداخت اضافهکاری برای معلم موجود، جبران میکنیم.
وی در خصوص خرید ظرفیت خالی مدارس غیرانتفاعی گفت: هنوز دستورالعمل آن را ننوشتیم اما یک سیاست است که در کمیته «توسعه مشارکت در آموزش و پرورش» قطعی کردیم؛ باید دستورالعمل برای سال آینده تدوین شود. این طرح به این شکل است که در برخی مناطق که فضا کم است و تعداد مدارس دولتی به اندازه دانش آموزان نیست، دانشآموز میتواند با معرفی آموزش و پرورش در یک مدرسه غیرانتفاعی تحصیل کند و هزینه آن را آموزش و پرورش پرداخت خواهد کرد.
فانی ادامه داد: این موضوع مربوط به دانشآموز خاصی نیست و هیچ گزینشی نیز انجام نخواهد شد بلکه بستگی به نیاز ما دارد.
سرپرست آموزش و پرورش در پاسخ به خبرنگار دیگری درباره وضعیت مدارس قرآنی توضیح داد: در آخرین جلسه شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش درباره مدارس قرآنی مذاکره و مقرر شد که پژوهشی در میزان اثربخشی این مدارس صورت گیرد و به دنبال آن در عمق بخشی کار در مدارس قرآنی، گام برداریم. ضمن آنکه تمام اقداماتم بر مبنای پژوهش و نظارت کارشناسی انجام خواهد شد، و در این دو ماه کار در وزارت تمامی اقداماتم بر اساس نظرات کارشناسی کار میکنم.
وی همچنین درباره اخذ شهریه در مدارس هیئت امنایی گفت: طبق مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، در مدارس هیئت امنایی که اولیا جزو هیئت امنا هستند، برنامهها و فعالیتهایی بیش از برنامههای متعارف به مدرسه ارائه میشود و هزینه را اولیا میپردازند.هزینهها را اولیا که نماینده هیئت امنا هستند، تعیین میکنند.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش در خصوص ثبتنام دانشآموزان بدون شناسنامه در مدارس اظهار داشت: دانشآموزی که شناسنامه ندارد در مدرسه ثبتنام میشود اما چون باید برای وی کارنامه صادر شود حتما باید شناسنامه خود را به مدرسه ارائه دهد.
به گفته فانی،بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، به مدیران مدارس اجازه داده میشود که دانشآموزان را بدون شناسنامه ثبتنام کنند اما باید در مهلتی معین، شناسنامه خود را ارائه دهند.
فانی در پاسخ به این پرسش که آموزش و پرورش چه برنامهای برای خانوادههایی که اجازه تحصیل به فرزندان خود را نمیدهند، پیشبینی کرده است، گفت: مواردی در برنامه چهارم توسعه پیشنهاد شد و مجلس تصویب کرده است منتها در سالهای گذشته اجرا نشده است؛ اگر لازم باشد، این مصوبه برنامه چهارم را تسری میدهیم و از طریق قوه قضاییه دنبال میکنیم.
نظر شما