۴ آبان ۱۳۹۲، ۱۶:۲۴

علیمردانی تاکید کرد:

لزوم سرمایه گذاری در امر فرآوری محصولات کشاورزی در کشور

لزوم سرمایه گذاری در امر فرآوری محصولات کشاورزی در کشور

زنجان -خبرگزاری مهر: نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی، بر لزوم سرمایه‌گذاری در امر فرآوری محصولات کشاورزی در کشور تاکید کرد و گفت:‌ احداث سردخانه برای محصولات کشاورزی در بخش زنجانرود و شهرستان طارم کمک شایان توجهی به فرآوری محصولات کشاورزی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن علیمردانی، آمار محصولات فرآوری شده در کشورهای پیشرفته را 70 تا 80 درصد اعلام کرد و افزود: این آمار در ایران فقط 40 درصد است.

وی به واردات 60 میلیارد دلاری کشور در سال‌های اخیر اشاره کردواظهار داشت: برخی از این واردات حیاتی و برخی هم غیرضروری بودند، چرا که نمونه این کالاها با کیفیت بالاتر در داخل کشور تولید می‌شود.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان مجلس با همراهی دولت در صدد اصلاح قوانین به نفع ارتقای کیفیت کالاها و خدمات می‌باشند.

علیمردانی با تاکید بر لزوم در اختیار قرار دادن تسهیلات بانکی برای تولید در سطح کشور،افزود: افزایش تولید آماج واردات کالاهای مختلف را تحت کنترل قرار می‌دهد.

وی تدوین استراتژی‌های بلندمدت در عرصه تولید را به نفع نسل آینده دانست و گفت: تدوین استاندارد برای توسعه و خدمات، بسیاری از مشکلات موجود را برای همیشه حل می‌کند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ورود به بازارهای جهانی باید شاخص و معیارهای خاص خود را داشته باشدافزود: علامت استاندارد می‌تواند همان معیار مورد نظر برای فراهم کردن زمینه ورود به بازارهای جهانی باشد.

علیمردانی با بیان اینکه تدوین و رعایت استانداردها به نفع مصرف‌کننده از بابت اعتمادسازی محسوب می‌شودادامه داد: گذشت زمان ثابت می‌کند که این مهم در درازمدت به نفع تولیدکننده هم است.

وی به آمار تاسف‌بار ضایعات محصولات کشاورزی اشاره  کردو یاد آورشد: 20 تا 25 درصد محصولات کشاورزی در ایران به صورت ضایعات از چرخه خارج می‌شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی لزوم حضور استاندارد را برای ارتقای کیفیت کالاهای تولیدی یادآور شد و گفت: می‌توان با اعمال مدیریت میزان واردات را حداقل تا 10 میلیارد دلار کاهش داد.

علیمردانی با اشاره به بروز مشکلات فراوان برای اقتصاد کشور در اواخر دولت دهم افزود: بالا و پایین شدن نرخ ارز، برخی تصمیم‌گیری‌های عجولانه و سوء مدیریت، اداره کشور را با عوارض خاص خود همراه کرد. بهره‌وری در مدیریت کلان کشور را الزامی دانست و گفت: آزمون و خطا در اداره کشور موجب گران اداره شدن آن می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای بهبود اوضاع اقتصادی، تصریح کرد: بهبود ارتباطات جهانی به حل مشکلات تولیدی و اقتصادی کشور کمک می‌کند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به افزایش اقتدار بین‌المللی کشور اشاره کردافزود: اعتماد مردم به نظام افزایش یافته که به بهبود اوضاع اقتصادی کشور کمک خواهد کرد.

علیمردانی به مشکلات موجود در کشور از جمله حوزه‌های اجتماعی اشاره  کردوگفت: پایین بودن ساعت کار مفید در کشور از جمله مشکلات فرهنگی موجود در ایران است که باید مورد بازبینی قرار گیرد.

وی بهره‌وری در مدیریت کلان کشور را الزامی دانست و افزود: آزمون و خطای موجود در اداره کشور موجب گران اداره شدن آن شده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح ارایه شده برای احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گفت: این طرح روال قانونی خود را برای مطرح شدن در صحن علنی مجلس می‌گذراند.

علیمردانی با اشاره به تضاد موجود در بین نیروهای کشور گفت: برای کمک به توسعه و آبادانی کشور باید روحیه جدال را کنار گذاشته و با هم به تفاهم رسید.

کد خبر 2162753

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha