۷ آبان ۱۳۹۲، ۱۶:۰۳

قاسمیه عنوان کرد:

شرايط و مزایای حضور نخبگان در جشنواره منطقه‌اي اختراعات خليج فارس

شرايط و مزایای حضور نخبگان در جشنواره منطقه‌اي اختراعات خليج فارس

بوشهر - خبرگزاری مهر: رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر شرايط و تاريخ برگزاري بزرگ‌ترين رويداد علمي استان بوشهر را تشريح كرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر رحیم قاسمیه ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جشنواره منطقه‌ای اختراعات خلیج فارس به عنوان بزرگترین رویداد علمی در تاریخ استان بوشهر با حضور استان‌های بوشهر، فارس، خوزستان، کهگیلویه و بویر احمد و هرمزگان در تاریخ 26 الی 28 آذرماه1392 برگزار می‌شود.

وي با اشاره به میزبانی استان بوشهر در جشنواره اختراعات خلیج فارس گفت: این جشنواره با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان به مدت 3 روز از 26 الی 28 آذرماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی بوشهر برگزار مي‌شود.

رئیس ستاد برگزاری جشنواره نوآوری و شکوفایی منطقه‌ای اختراعات خلیج فارس، داشتن گواهی ثبت اختراع در 5 سال اخیر، عدم داوری اختراع از طریق بنیاد ملی نخبگان در جشنواره‌های قبل و دارا بودن حداقل یک محصول با نمونه اولیه یا آزمایشگاهی را از شرایط شرکت در جشنواره ذکر کرد و گفت: حائزین شرایط می‌توانند تا تاریخ 15 آبان ماه با مراجعه به تارنمای بنیاد نخبگان استان بوشهر، ضمن اطلاع از شرایط و جزئیات شرکت در جشنواره نسبت به نام نویسی اقدام كنند.

رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر خاطر نشان کرد: نام نویسی در این جشنواره رایگان است و هزینه‌ای بابت آن از مخترعین دریافت نمی‌شود.

مزايا و تسهيلات ويژه جشنواره اختراعات خليج فارس

قاسمیه با اشاره به مزایای و تسهیلات ویژه جشنواره گفت: در صورت تایید اختراع توسط کمیته داوری، مخترعین به عنوان افراد تحت پوشش سطح 3 مورد حمایت بنیاد ملی نخبگان قرار خواهند گرفت و از  اعتبار پژوهشی 30 تا50 میلیون ریالی و تسهیلات نظام وظیفه بهره مند خواهند شد.

وي در ارتباط با بخش‌های مختلف جشنواره و برنامه‌های پیش بینی شده گفت: در این جشنواره غیر از بخش‌های اصلی داوری اختراعات توجه ویژه‌ای نیز به موضوع تجاری سازی اختراعات شده است.

رئیس ستاد برگزاری جشنواره نوآوری و شکوفایی منطقه‌ای اختراعات خلیج فارس ادامه داد: فرایند تجاری‌سازی و صنعتی كردن  اختراعات از جمله دغدغه‌های مخترعان و فعالان اقتصادی بوده که نیازمند تشکیل شبکه ارتباطی است و بخش تجاری سازی جشنواره  خلیج فارس با هدف نهادینه کردن فرهنگ تجاری سازی و کسب ثروت از دانش و هدف راهبردی تبدیل ایده به محصول ایجاد شده است.

وی گفت: در این بخش نوآوران و پژوهشگران استان‌های شرکت کننده در قالب اشخاص حقیقی یا شرکت‌های خصوصی، اختراعات خود را به منظور جذب سرمایه‌گذار برای تولید و یا تکمیل طرح ارائه می‌کنند.

اتاق مذاكره سرمايه‌گذاران در جشنواره اختراعات خليج فارس

قاسمیه، دالان تسهیل کنندگان را یکی از زیرمجموعه‌های بخش تجاری‌سازی جشنواره عنوان کرد و گفت: این بخش به عنوان یکی از بخش‌های مهم بخش تجاری‌سازی در خلال برگزاری جشنواره با حضور شرکت سنجش فناوری پارک پردیس تهران به مشاوره حقوقی مخترعان، مشاوره تهیه طرح کسب و کار و ارزش گذاری محصول می‌پردازد.

قاسمیه در خصوص اتاق مذاکره سرمایه گذاران یا cip نیز گفت: این بخش با هدف نظارت بر قراردادهای در حال انعقاد بین مخترعان و سرمایه گذاران پیش بینی شده است  و بستر مناسبی برای گفتگو و تبادل نظر درخصوص سرمایه گذاری و  ارتباط موثر بین سرمایه‌گذاران و مخترعان است.

کد خبر 2165087

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha