۱۳ آبان ۱۳۹۲، ۱۲:۲۹

اختتامیه جشنواره هنر جوان

پول خردهای ته جیب نصیب بودجه هنرهای تجسمی می‌شود

پول خردهای ته جیب نصیب بودجه هنرهای تجسمی می‌شود

مراسم اختتامیه ششمین دو سالانه هنرهای تجسمی جوان شامگاه 12 آبان ماه با سخنرانی دبیر هنری دو سالانه و مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر کفشچیان مقدم دبیر هنری ششمین دو سالانه هنرهای تجسمی جوان در این مراسم هنر جوان را هنر جسارت‌ها دانست و گفت: سبک های شکل گرفته در دنیا مدیون سنین جوانی هنرمندان تجسمی است. نمی خواهیم نیمه خالی لیوان را ببینیم چون نباید فرصت های به دست آمده و زحماتی که ارگان های مختلف و بخصوص نسل جوان می‌کشند نادیده گرفته شود.

وی تصریح کرد: پول خردهای ته جیب نصیب هنرهای تجسمی می شود و کمترین بخش این پول ها هم به جوانان این عرصه می رسد.

این هنرمند عرصه تجسمی اظهار امیدواری کرد برای سال‌های آینده آسیب شناسی منسجم تری برای برگزاری دو سالانه هنرهای تجسمی جوان وجود داشته باشد، گفت: پرداختن به بخشی از حوزه های تجسمی که تا به حال مغفول مانده بود، ویژگی این دوره از دو سالانه هنرهای تجسمی جوان بود.

کفشچیان مقدم با اشاره به عدم توجه مسئولان مربوطه به حوزه هنرهای تجسمی جوان تأکید کرد: مسئولان می توانستند توجه خاصی به نیروی جوان داشته باشند و با توجه به دوسالانه هنرهای تجسمی جوان نقصان ها و مزیت های هنر جوان را ارزیابی کنند. هنرمندان جوان با چنگ و دندان خود را به اینجا رسانده اند، بخصوص هنرمندان مقیم شهرستان ها با وجود کمبود امکانات.

سپس مرتضی گودرزی دیباج مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری با اظهار امیدواری از اینکه به جامعه هنری کشور بخصوص جوانان هنرمند اعتماد شود، تصریح کرد: همیشه حق هنرمندان تجسمی را خورده اند و هنرهای تجسمی همیشه مظلوم واقع شده است. جامعه هنرهای تجسمی پر جمعیت ترین جامعه هنری است و هنرمندان این عرصه نجیب ترین هنرمندان هستند. اما در حوزه پست های مدیریتی فرهنگ و هنر کشور از بچه های تجسمی استفاده نمی شود.

وی با اشاره به کم بودن مجلات هنرهای تجسمی و همچنین کم بودن پژوهش در این عرصه یادآور شد: هنوز هم تاریخ هنر را تاریخ هنرهای تجسمی می دانند چون هنرهای تجسمی شریف ترین گزارش را از لایه های مختلف جامعه بیان می کند.

این مدیر عرصه هنرهای تجسمی تأکید کرد: جشنواره های تجسمی کم از جشنواره فیلم و تئاتر ندارد ولی نشست های نقد و بررسی در تلویزیون برای آثار جشنواره هنرهای تجسمی برگزار نمی شود. هیچ رشته هنری قابلیت استقلال هنرهای تجسمی را ندارد. بیشترین جوایز بین المللی در حوزه هنرهای تجسمی گرفته شده است. نقد در هنرهای تجسمی تعطیل است و متأسفانه یک بی سوادی فراگیر در بخش هنری کلیه دانشگاه های ما وجود دارد.

گودرزی دیباج در ادامه با اشاره به تعطیلی بخش پژوهش در هنرهای تجسمی افزود: عدم مطالعه ما را از رسیدن به اهداف بزرگ باز می دارد.

بخش پایانی و نهایی مراسم اختتامیه ششمین دو سالانه هنرهای تجسمی جوان هم معرفی برگزیدگان بخش‌های مختلف این جشنواره بود.





 

کد خبر 2168907

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha