به گزارش خبرنگار مهر، دکتر احمد دزیانیان صبح سه شنبه در نشستی با رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان در محل دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود برای همکاری دو جانبه در زمینه های علمی و پژوهشی تاکید کرد و افزود: موقعیت فضاهای علمی شاهرود بسیار بی نظیر است.
وی وجود مجموعه پارک علم و فناوری استان سمنان را یکی از فرصت ها و پتانسیل بی نظیر در شاهرود دانست و تصریح کرد: این دو مجموعه می توانند سهم بسزایی در ارتقای علمی و پژوهشی منطقه داشته باشند و باید این فرصت را غنیمت شمرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود همچنین خاطر نشان کرد: این دانشگاه با پتانسیل علمی بالا و دارا بودن امکانات متعدد علمی و پژوهشی آماده همه گونه همکاری با مجموعه های علمی خصوصا پارک علم و فناوری استان است.
دزیانیان به ضرروت ایجاد یک تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و پارک علم و فناوری تاکید کرد و افزود: امیدورایم با توجه به مفادی که در این تفاهم نامه آمده است همکاری تنگاتنگی بین دو مجموعه علمی بوجود آید.
وی هدف از این تفاهم نامه را ایجاد و گسترش مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان و تبدیل علم به ثروت ذکر کرد.
رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان به مرکزیت شاهرود نیز در این نشست هدف نهائی این پارک را ، تبدیل محصول به ثروت از علم تولید شده مبتنی بر پژوهش دانست و گفت: فعالیت های ما در حوزه های فناورانه است و از اینگونه فعالیت های جدید حمایت می کنیم.
دکتر سید محمد اسماعیل جلالی تبدیل شدن محصول از طریق پژوهش های انجام شده در حوزه های فناوری را مهم دانست و تصریح کرد: ما باید در این حوزه ها از علم تولید شده مبتنی بر پژوهش استفاده کنیم تا محصول تولیدی را به ثروت تبدیل کنیم و باید مسیر تلاشمان را در رسیدن به ثروت به وسیله علم طوری تنظیم کنیم که به فناوری ختم شود.
وی بر تامین اعتبار برای شرکت های دانش بنیان تاکید و خاطر نشان کرد: پارک علم و فناوری هیچ مشکل مالی در زمینه تامین اعتبار برای شرکت های دانش بنیان ومراکز رشد ندارد.
رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان همچنین افزود: هرچه دانشگاه بتواند از بین اساتید ودانشجویان فعالیت های فناورانه را به پارک علم و فناوری که به عنوان هسته های تحقیقات فناوری است ارائه دهند از دریافت تسهیلات برخوردار می شوند.
جلالی با اشاره به پرداخت تسهیلات به شرکت ها نیز گفت: سقف تسهیلاتی که به شرکت های مرکز رشد پرداخت می کنیم 40 میلیون تومان است که برای برپا کردن یک کسب و کار متعارف و کوچک مقیاس مناسبی است.
وی با توجه به ارزشمندی فعالیت های حوزه فناوری خاطر نشان کرد: ما همچنین در شرایط بسیار خاص و در صورت نیاز برای تامین تسهیلات از محل اعتبارات دیگری که پارک علم و فناوری تامین می کند مبالغی را پرداخت خواهیم کرد.
رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان افزود: سعی بر آن است که جلسات جداگانه ای هم برای اعضای هیئت علمی و هم برای دانشجویان برگزار شده و ظرفیت پارک به آنان معرفی شود.
جلالی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان برای فعالیت در حوزه های مختلف برای تولید محصولات دانش بنیان دعوت کرد وافزود: اعضای هیئت علمی که در یک حوزه خاص علاقمند به تولید محصول باشند وبخواهد فعالیت های فناوری را انجام دهد با توجه به آئین نامه ها از آنان دعوت به عمل می آید تا فعالیت های خود را ارائه کنند تا در شورای مرکز رشد بر روی فعالیت هایشان بررسی نهائی انجام شود.
وی در پایان خواستار تبادل اطلاعات بین این دو مجموعه علمی شد و خاطر نشان کرد: باید در تبادل اطلاعات و اطلاع رسانی صحیح به دانشجویان و اساتید در دو مجموعه تلاش بیشتری صورت گیرد.
نظر شما