۱۵ آبان ۱۳۹۲، ۱۱:۲۵

همزمان با روز دوم محرم؛

کاروان نمادین امام حسین(ع) در ورامین به راه افتاد

کاروان نمادین امام حسین(ع) در ورامین به راه افتاد

ورامین – خبرگزاری مهر: همزمان با روز دوم ماه محرم کاروان پیاده عاشورائیان در ورامین حرکت خود را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز و با حضور جمعی از بسیجیان و اقشار مختلف مردم، کاروان پیاده عاشورائیان در ورامین به راه افتاد.

این کاروان از مقابل سپاه ناحیه ورامین حرکت خود را آغاز و پس از حضور در میادین اصلی ورامین به سوی شهرستان پیشوا حرکت خود را ادامه داد.

در طول مسیر اقشار مردم ورامین از کاروان عاشورائیان، با دود کردن اسپند و پخش خرما و چای استقبال کرده و در مصائب حضرت سید الشهدا(ع) اشک ریختند.

در این کاروان عده ای به صورت پیاده و با در دست داشتن پیام ها و وصیت های امام حسین(ع) و برخی نیز سوار بر مرکب یادآور صحنه های غم انگیز حرکت سید و سالار شهیدان به سوی سرزمین کربلا بودند.

گفتنی است  در طول مسیر حاج سید هاشم حسینی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت نیز اشعاری را در رثای سید و سالار شهیدان قرائت کرد و مردم حاضر در کاروان به سر و سینه زدند.

علی اکبر انارکی در حاشیه این مراسم و در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این کاروان چندین سال است که به همت جمعی از عاشقان اهل بیت در شهرستانهای ورامین و پیشوا راه اندازی شده و هدف از حرکت کاروان عاشورائیان، زنده نگه داشتن آرمانها و ارزشهای قیام کربلا است.

احیای فریضه امر به معروف یکی از اهداف کاروان عاشورائیان

مسئول کاروان عاشورائیان افزود: این کاروان با گذشتن از میدان امام خمینی(ره)، بلوار رسالت، میدان رازی، میدان بسیج، میدان شهید اردستانی پیشوا، صحن امامزاده جعفر بن موسی کاظم(ع)، در نهایت امامزادگان روستای کهنک به عزاداری می پردازند.

وی ادامه داد: این حرکت نمادین در ابتدا توسط خانواده شهید احمد ملک آبادی راه اندازی شده که امروز شاهد ادامه این حرکت توسط خانواده شهید با همکاری بسیجیان پایگاه شهید ملک آبادی هستیم و این تنها حرکتی است که در سطح شهرستانهای ورامین، قرچک و پیشوا در روزهای اول محرم انجام می شود.

فرمانده سپاه فیروزکوه اضافه کرد: این برنامه برای زنده نگه داشتن اهداف امام حسین(ع) در حادثه کربلا و ترویج امر به معروف و نهی از منکر انجام پذیرفته است.

انارکی با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم، ماه عزای حسینی عنوان کرد: جامعه باید از نهضت عاشورا درس بگیرد به طوری‌که ماجرای کربلا از نبود تقوا اتفاق افتاد و بی‌تقوایی مهمترین عامل حادثه کربلا بود که عده‌ای چشم بر روی واقعیت‌ها بسته و بر روی فرزند پیامبر (ص) شمشیر کشیدند.

وی اظهار داشت: مهم‌ترین فلسفه قیام امام حسین(ع) در واقع نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر بوده است و امام حسین(ع) برای ریاست دنیوی قیام نکرد، بلکه برای از بین بردن منکر و نهادینه کردن معروفات با ستمگران جنگید و این مسئله مهم‌ترین عنصر قیام عاشورا است.

این فعال فرهنگی با اشاره به لزوم اجرای فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، افزود: به گفته امام خمینی(ره) رعایت حقوق مردم و عدم پایمال شدن حق ضعفا باید در برنامه‌های امر به معروف و نهی از منکر قرار داده شود.

این مسئول با بیان اینکه امام‌ حسین‌ (ع) نماد واقعی‌ عدالت‌خواهی‌ بود و به‌ عدالت‌ و قسط‌  فرمان‌ می‌داد، عنوان کرد: در همین راستا بود که به رهبری امام خمینی (ره) در سایه‌ عزت‌ و افتخار حسینی‌ آموختیم‌ که‌ زندگی‌ بر دو گونه‌ حسینی‌ و یزیدی بوده و هر چه‌ سرشار از عدالت‌ بوده حسینی‌ و هر چه‌ دور از عدالت باشد‌ یزیدی است و در انقلاب اسلامی نفی سلطه و مبارزه با بیگانگان، عدالت‌خواهی و آزادگی به شیوه‌ حسینی مد نظر امام خمینی (ره) و مردم مسلمان ایران قرار گرفت و حقیقتا نهضت حسینی تأثیر بسزایی در شکل‌گیری مبارزات علیه رژیم پهلوی و پیروزی انقلاب داشت.

کد خبر 2170431

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha