به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا جاوید با بیان اینکه فرسودگی بافتهای شهری یک موضوع چند بعدی است گفت: فرسودگی بافتهای فرسوده تأثیر مستقیم بر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی دارد و مداخله صحیح در این بافت ها زمینه بهبود همه این عوامل را فراهم خواهد ساخت.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به ضرورت تعریف پروژه های محرک توسعه در بافت های فرسوده تصریح کرد: پروژه های محرک توسعه همانند موجی که در یک دریاچه ایجاد می شود می تواند علاوه بر ترغیب ساکنان بافت های فرسوده، ساکنان بافت های مجاور را نیز ترغیب به نوسازی کند.
وی با اشاره به ابلاغ طرح تفصیلی و توفیق نسبی این طرح در طول مدت اجرا اظهار کرد : بر اساس این طرح چنانچه ملکی در بافت ناپایدار 150 مترمربع و بیشتر باشد، یک طبقه مازاد به عنوان تسهیلات دریافت میکند و در صورتی که املاکی با تجمیع به 150 متر مربع برسند میتوانند از یک طبقه تشویقی دیگر نیز استفاده کنند و این امر خود فرصتی برای ورود و سرمایه گذاری در این بافت ها است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران عنوان کرد: طرح تفصیلی جدید پویا، انعطاف پذیر، راهبردی و ساختاری است وما نیز از متخصصان در بافت های فرسوده استقبال می کنیم.
جاوید همچنین با اشاره به راه اندازی دفاتر خدمات نوسازی ، این دفاتر را گواهی بر عدم نگاه صرفاً فیزیکی و کالبدی به بافت های فرسوده دانست و گفت: دفاتر خدمات نوسازی امین مردم هستند و می توانند پیوند مردم با مجموعه شهرداری و سازمان نوسازی را برقرار کنند.
نظر شما