به گزارش خبرنگار مهر، سلمان روحی ظهر شنبه در همایش نظارت ملی و مشارکت همگانی اظهار داشت: احیاء و اجرای فریضتین امر به معروف و نهی از منکر یک ارزش دینی است که اجرای آن موجب تعالی دینی می شود.
وی بیان کرد: اجرای امر به معروف و نهی از منکر توسط انسان ها لازم است و امام حسین(ع) برای احیای امربه معروف و نهی از منکر قیام کرد که شهادت وی موجب احياء امربه معروف و نهی از منکر شد.
روحی افزود: باید بر تمام شعایر اسلام توجه کرد و امر به معروف و نهی از منکر یکی از امور لازم در دین است که احیاء و آبادانی را در جامعه به ارمغان می آورد.
وی ادامه داد: سرمایه بازاریان برای احیاء بقاع متبرکه و امامزادگان یک امر فرهنگی است و نیاز به دارا بودن روحیه معنوی برای انجام آن لازم است و با حمایت بازاریان می تواند یک امر ارزشمند تلقی شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان عنوان کرد: برخورد پیامبر گونه بازاریان بهترین مبلغ و مروج اسلامی است چرا که اجبار در احکام دین نتیجه بخش نیست و امر به معروف و نهی از منکر تنها از راه عدالت سازنده می شود.
روحی انتقاد سازنده را نیز دیگر اهرم لازم و موثر در پیشبرد احکام اسلامی حقیقی دانست و اظهار داشت: لازم است از طریق عرصه محصولات فرهنگی روحیه معنویت را در جامعه برای ترویج احکام اسلامی فراهم و تقویت کرد.
وي یادآور شد: در استان کردستان ظرفیت لازم برای ترویج معروفات و نهی از منکرات وجود دارد که در سال گذشته 11 وقف جدید در کردستان به ثبت رسید و در شش ماهه نخست سال جاری تاکنون 22 ثبت جدید از وقفیات مردم داریم که بیانگر بالاتر رفتن روحیه معنوی در بین مردم شده است.
در پایان از تعدادی از مروجان و فعالان عرصه امر به معروف و نهي از منكر نيز تجلیل شد.
نظر شما