۱۸ آبان ۱۳۹۲، ۱۸:۰۱

خادمی مطرح کرد:

نبود اطلاعات لازم و دقیق مهمترین مانع بر راه تصمیم سازی در کهگیلویه و بویراحمد است

نبود اطلاعات لازم و دقیق مهمترین مانع بر راه تصمیم سازی در کهگیلویه و بویراحمد است

یاسوج – خبرگزاری مهر: استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: نبود اطلاعات لازم و دقیق، مهمترین مانع در تصمیم سازی و برنامه ریزی در این استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی بعدازظهر شنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان بر درج اطلاعات، گزارش ها، لایحه های اطلاعاتی و چند رسانه ای دستگاههای اجرایی در سامانه ساترا ( سامانه ارزیابی توسعه و رصد آمایش استان) تاکید کرد.

وی بیان کرد: با راه اندازی این سامانه در استان و ثبت آمار و اطلاعات، تا حدی مشکل کمبود آمار دقیق در استان برطرف می شود.

خادمی برنامه ریزی آمایشی در استان را ضروری دانست و گفت: مطالعات آمایش استان در اسرع وقت آغاز می شود و در این میان از تجارب استانهای موفق نظیر استان فارس و اصفهان نیز بهره برداری خواهد شد.

معاون برنامه ریزی استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست گفت: عدم تعادل توسعه های منطقه ای، ناهماهنگی های بین بخشی، رشد غول آسای پایتخت و ناکارآمدی شبکه زیرساخت کشور، عمده ترین دلایل ضرورت توجه به آمایش سرزمینی است.

علی حسن نوروزی اظهار داشت: آمایش چیدمان منطقی فعالیت در عرصه سرزمینی در مراحل تدوین برنامه های توسعه بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت است.

وی آمایش را برنامه ریزی بلند مدت با نگاه به سرزمین عنوان کرد و افزود: وجه تمایز برنامه ریزی آمایشی با سایر برنامه ریزی ها اعم از خرد، کلان و توسعه ای، رویکرد سرزمینی آن است.

دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان گفت: آمایش سرزمین یک سند راهبردی و بلند مدت و حاوی سطوح مختلف فراملی، ملی و استانی است.

وی عدم تعادل های موجود در سرزمین، عدم بهره برداری مناسب از قابلیت های برخی مناطق، حاشیه ای شدن قسمت هایی از سرزمین و فشار فراتر از ظرفیت به منابع و عرصه های محدود، عدم هماهنگی لازم بین بخش های اقتصادی را از دلایل لزوم توجه به آمایش سرزمینی عنوان کرد.

نوروزی در ادامه نادیده گرفتن ملاحظات سیاسی، امنیتی که منجر به توسعه یا تحدید فعالیت های خاص در برخی عرصه ها شده است، عدم سازگاری زیست محیطی سرمایه گذاری ها و بهره برداری بهینه از منابع طبیعی، عدم توجه به شرایط اجتماعی، قومی و فرهنگی مناطق را از دیگر دلایل لزوم توجه به آمایش سرزمینی دانست.

نوروزی تاکید کرد: مطالعات طرح آمایش سرزمینی پس از انجام مقدمات ، طی مدتی کوتاه آغاز می شود ، گفت: انجام طرح مطالعه آمایش سرزمینی یکی از اقدامات اساسی و راهبردی در حوزه برنامه ریزی و نظارت است.

وی بر درج اطلاعات در سامانه ساترا تاکید کرد و گفت: این امر یکی از اقدامات اساسی و زیربنایی است که انجام آن در سطح استان  گامی مؤثر در راستای ساماندهی آمار، به روز و به هنگام بودن آمار و اطلاعات است که در نهایت موجب بهبود تهیه گزارشهای اقتصادی، عمرانی و همین طور گزارشهای نظارتی استان می شود.

 

کد خبر 2172648

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha