به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ جعفر آژنگ ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان کردستان در سنندج، اظهار داشت: دو ماه قبل فردی با مراجعه به یکی از کلانتری های شهر سنندج ادعا می کند که برای دریافت مدرک جعلی دیپلم مبلغ 1.5 میلیون تومان پول نقد را به فردی پرداخت کرده و اکنون خبری از او نیست.
وی افزود: با معرفی متهم و شناسایی وی، مشخص می شود که متهم به جرم جعل در زندان بوده و در هنگام مرخصی زندان خود با شاکی ملاقات و پول دریافت کرده است.
جانشین فرمانده انتظامی کردستان با بیان اینکه این متهم به دلیل ارتکاب جعل در گذشته نیز حدود دو سال در زندان بوده است، ادامه داد: با اطلاعات به دست آمده متهم به نام "ب.ق" که بومی شهر سنندج است با دستور مقام قضایی از زندان تحویل اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی سنندج شده و در اعترافات اولیه منکر این موضوع می شود.
آژنگ یادآور شد: پس از آن طی بازجویی های فنی پلیس آگاهی متهم به جرم خود اعتراف کرده اما ادعا می کند که تمام اموال و وسایلی که به وسیله آنها اقدام به جعل مدارک تحصیلی کرده را از بین برده است.
وی بیان کرد: پس از آن بر اساس اطلاعات به دست آمده از منابع و مخبرین مشخص می شود، متهم تمامی ابزار و لوازم کار خود را به منزلی در تهران انتقال داده که با نیابت قضایی پس از شناسایی مورد بازرسی قرار می گیرد و اموال مورد نظر پیدا می شود.
جانشین فرمانده انتظامی کردستان گفت: در بازرسی از منزل مورد نظر تعداد 178 مهر از ادارات کل و زیر مجموعه های آن از سراسر کشور کشف می شود که به صورت ماهرانه ای درست شده اند.
آژنگ افزود: پس از بازجویی مجدد از متهم، اعتراف کرده که از سال 86 فعالیت خود را در جعل اسناد آغاز کرده و از سال 90 شروع به جعل مدارک تحصیلی و گواهینامه های مهارتی کرده است و تا کنون بیش از هزار بار با استفاده از مهرهای مکشوفه، گواهینامه و مدرک تحصیلی را صادر کرده است.
وی اظهار داشت: صدور مدارک به گونه ای بوده که از سوی دستگاه های مربوطه که مدارک و گواهینامه های مربوط به آنان را جعل کرده ، عنوان شده این مدارک اصل است.
جانشین فرمانده انتظامی کردستان ادامه داد: پس از تلاش سه ماهه ماموران پلیس آگاهی استان این پرونده بسته شده و دو نفر همدست متهم و یک نفر مهر ساز نیز در این رابطه دستگیر شده اند که در حال حاضر در زندان به سر می برند.
آژنگ در رابطه با اینکه پلیس آگاهی پیگیر افرادی است که از مدارک جعلی برای فعالیت های مختلف استفاده کرده اند، یادآور شد: تا زمانی که دستوری از سوی مقامات قضایی در این رابطه صادر نشود پلیس آگاهی به این موضوع ورود پیدا نمی کند.
وی بیان کرد: در بحث جعل و کلاهبرداری به مردم هشدار داده می شود که فریب این افراد را نخورند چرا که دیر یا زود توسط ماموران شناسایی و دستگیر می شوند.
نظر شما