به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیاری ظهر دوشنبه در نشست خبری اعضای هیئت امنای تکیه در محل اتاق جلسات تکیه، اظهارکرد: با توجه به اینکه منابع این هزینه از خیرات و نذورات مردم تامین میشد و هزینههای بیمارستان بسیار بالا بود، دیگر نمیتوانیم هزینهها را تامین کنیم.
وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف این بیمارستان خیریه ارائه خدمات به افراد مستمند بود، گفت: مبلغ اجارهبهای پنج ساله بیمارستان در اختیار هیئت امنای تکیه است تا افراد محروم از آن منتفع شوند.
این فعال مذهبی در خصوص برخی مشکلات اداره بیمارستان، گفت: شرکتهای پخش دارو ابتدا پول طلب میکنند و بعد دارو میدهند و این در حالی است که قبلا دارو میگذاشتند و بعد از شش تا 9 ماه پول را مطالبه میکردند.
خیاری یادآور شد: ضریب کا(k) خدمات بیمارستان 2.3 بود، جلسهای با وزیر بهداشت داشتیم که رقم ضریب کا افزایش پیدا کند تا جوابگوی هزینهها باشیم که موافقت نشد.
وی با اشاره به اینکه چون اسم بیمارستان خیریه است مدیران جدید که توافق شده است بیمارستان را از ابتدای آذر تحویل بگیرند نمیتوانند قیمت خدمات را افزایش دهند، خاطرنشان کرد: در هر حال اگر در کیفیت و نرخ خدمات اتفاقی بیفتد دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور ناظر خواهد بود.
عضو هیئت امنای تکیه ابوالفضلی نیشابور با اشاره به اینکه بیمارستان قمر بنیهاشم دارای بخشهای داخلی مردان، زنان، زایمان و اورژانس شبانهروزی است، اضافه کرد: بیمارستان دارای 127 نفر پرسنل است که 74 نفر آن رسمی هستند و مابقی قرارداد پارهوقت دارند.
خیاری افزود: دکتر خوشرو رئیس سازمان نظام پزشکی نیشابور طرف قرارداد با تکیه است که بنا به گفته او جمعی از پزشکان نیشابور میخواهند از منابع خود به بیمارستان تزریق منابع مالی کنند، و از عموم پرسنل قبلی استفاده کنند.
وی بیان کرد: بیمارستان قمر در حال حاضر 52 تخت مصوب دارد که 75 تخت قابل افزایش است.
در این جلسه حجتالاسلام حسن رضایی رئیس هیئت امنای تکیه ابوالفضلی نیشابور، حجتالاسلام مهدی قربانی، محمدمهدی اسدی و هادی مقیم دیگر اعضای هیئت امنا حضور داشتند
نظر شما