به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید جابر موسوی پیش از ظهر امروز دوشنبه در جلسه شورای نماز آبادان افزود: برای این منظور به حمایتها مالی و همراهی دستگاه های اجرایی شهر و سازمانها توانمند همچون منطقه آزاد اروند، پالایشگاه و پتروشیمی نیاز داریم.
وی اظهار کرد: شورای اقامه نماز به دلایل گوناگونی مدتهای مدیری است که تشکیل نشده بود که با پیگیریهای صورت گرفته خوشبختانه امروز بار دیگر این شورا تشکیل جلسه داد.
موسوی با تاکید بر اهمیت موضوع ستاد اقامه نماز تصریح کرد: حدود 22 سال از تشکیل ستاد اقامه نماز به فرمان رهبری می گذرد و اجلاسیه آن نیز همه ساله در استانهای مختلفی برگزار می شود.
وی با اشاره به مهم خواندن دو اجلاس بزرگ کشوری تحت عنوانهای کنگره حج و اجلاس نماز یادآور شد: تنها در این دو اجلاس است که مقام معظم رهبری به طور خاص پیام می فرستند و این نشان از اهمیت فراوان این دو موضوع دارد.
مسئول ستاد اقامه نماز آبادان گفت: پیامهای رهبری خط مشی و مسیر را در مباحث نماز و حج تبیین می کند، در پیام امسال مقام معظم رهبری مسجد به عنوان تراز اسلامی مد نظر بود.
حجت الاسلام موسوی افزود: آنچه حکومت صالحان به ما ارائه می دهد آن است که کارگزاران باید در ابتدا به سراغ نماز بروند، اهمیت موضوع آنقدر زیاد است که رهبری خود شخصا پیگری مسائل آن هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: ستاد اقامه نماز آبادان در حوزه های مختلف فعالیت دارد که مهمترین آنها در حوزه فعالیت در مدارس است، خوشبختانه مسئولان آموزش و پرورش انگیزه های لازم برای انجام کار راایجاد کرده اند که قابل تقدیر است.
موسوی تصریح کرد: به طور ماهانه جلساتی را برای بررسی و ارزیابی عملکرد و فعالیتهای صورت گرفته در حوزه مدارس برگزار می کنیم.
وی با بیان اینکه بیشترین ائمه جماعات را در بحث مدارس داریم یادآور شد: سال گذشته 140 خواهر و برادر در بحث اقامه نماز در مدارس فعالیت داشتند.
مسئول ستاد اقامه نماز آبادان ادامه داد: باید نماز زمینه ای برای ارتباط دانش آموزان با روحانیون باشد تا علاوه بر اقامه نماز بتوانند با پرسمان در جهت رفع شبهات دینی با آنان تبادل نظر کنند و به این ترتیب تاثیرگذاری اقامه نماز در مدارس نیز بیشتر شود.
حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه حق القدم پرداختی به هر روحانی برای اقامه نماز سه هزار تومان است، گفت: این مبلغ بیشتر صرف ایاب و ذهاب می شود که آنهم به دلیل به موقع پرداخت نشدن آنان را دچار مشکل کرده است و به شکل یک دغدغه بای آنان تبدیل شده است.
وی از پیش بینی تنخواهی با حداقل سرمایه 15 میلیون تومان برای پرداخت حداقل هر دو ماه یک بار حق القدم به روحانیون و مبلغان به عنوان یک راه حل در جهت رفع مشکلات این گروه یاد کرد و افزود: در این زمینه می توان از حمایتهای مالی دستگاهها و سازمانهای توانمند در سطح شهر بهره برد.
موسوی اظهار کرد: طرح معراج که در آن روحانیون و مبلغان علاوه بر اقامه نماز ضمن ارتباط با اولیاء دانش آموزان به آنان مشاوره مذهبی و دینی ارائه می کنند به دلیل کمبود اعتبار به انجام نرسید.
وی تصریح کرد: خوشبختانه به رغم وجود تمامی مشکلات موضوع کیفی سازی فعالیت خواهران و برادران اعزامی به مدارس و ادارات انجام شده است.
مسئول ستاد اقامه نماز آبادان یادآور شد: در زمان حاضر در اکثر ادارات سطح شهر ائمه جماعات حضور دارند.
به گفته حجت الاسلام موسوی، نهاد امامت جمعه، فرمانداری، ستاد اقامه نماز، آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، سپاه، شهرداری، اوقاف و امور خیریه، منطقه آزاد اروند، پالایشگاه و پتروشیمی اعضای اصلی ستاد اقامه نماز آبادان را تشکیل می دهند که کار برنامه ریزی، سیاست گذاری و پشتیبانی را به انجام می رسانند.
جابر موسوی:
برای اقامه نماز در بازار دستمان بسته است/ دستگاههای اجرایی شهر آبادان کمک مالی کنند
آبادان – خبرگزاری مهر: مسئول ستاد اقامه نماز آبادان گفت: متاسفانه به دلیل وجود مشکلات مالی در بحث اقامه نماز در بخش بازار دستمان بسته است.
کد خبر 2174055
نظر شما