به گزارش خبرنگار مهر، اکبر شبانزاده عصر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل اداره کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان شاهرود با اشاره به اینکه توانمندسازی مددجویان با ایجاد بستری مناسب برای اشتغال و خودکفایی آنان اولویت اصلی کمیته امداد است از 540 مورد تعهد این نهاد با بیش از 56 درصد اشتغالزایی در سطح شهرستان خبر داد.
او مهارت آموزی را یکی از مهمترین برنامه ها در این راستا عنوان کرد و بیان داشت: اجرای طرح های اشتغال زایی برای ایجاد اشتغال پایدار مددجویان ضروری است و تا کنون حدود چهار هزار خانوار را در طرح های شهید رجایی و امداد تحت پوشش قرار داده ایم.
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان شاهرود، پرداخت بیمه اجتماعی به زنان سرپرست خانوار و مجریان طرح های اشتغال را از مهمترین خدمات بهداشتی ارائه شده به مددجویان دانست و خاطرنشان کرد: در توسعه مشاغل خانگی، تبدیل شدن هر خانه به یک واحد کاری علاوه بر برخورداری از ارزش افزوده به توسعه فرهنگ کار و کارآفرینی و استفاده از مهارتهای بالقوه خانواده و جامعه منجر میشود و به علت پایداری و ثبات بیشتر در اقتصاد مقاومتی به عنوان وضعیت قابل اتکایی تلقی میشود.
شبانزاده گفت: ارتقای سطح آگاهی، فرهنگی، علمی و مهارت های فنی و حرفه ای مددجویان از اهداف ایجاد مشاغل خانگی است و با اجراي طرحهاي خوداشتغالي و مشاغل خانگي، هر ساله تعدادي از افراد تحت حمايت كميته امداد از حمايت خارج ميشوند.
این مقام مسئول، ایجاد فرهنگ کار و تلاش مددجویان برای رسیدگی به وضعیت آنها را از دیگر اهداف ایجاد مشاغل خانگی دانست و خاطرنشان کرد: شناسایی مددجویان مستعد و ارتقای سطح آگاهی های علمی، مهارت و توان اجرایی آنها از برنامه های ایجاد مشاغل خانگی در کمیته امداد است.
شبانزاده در خاتمه با اشاره به ارائه تسهيلات قرض الحسنه با سود چهار درصد و بازپرداخت پنج ساله به مددجویان در راستای ایجاد اشتغال و خودکفایی عنوان کرد: افرادی نيز بر اجراي طرحهايي كه از اين تسهيلات استفاده كردهاند، نظارت ميكنند تا طرحها انحراف پيدا نكنند و بانك ملت، ملي، صادرات، تجارت، سپه، كشاورزي، رفاه و مسكن بانكهاي طرف قرارداد اين طرحها هستند.
نظر شما