به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمود علوی در آیین دشمن شکن و عبادی سیاسی نمازجمعه این هفته شهرستان پردیس و بخش رودهن که با حضور گسترده اقشار مختلف مردمی و شمار کثیری از مسئولان همراه شد، اظهار داشت: رئیس جمهور همواره به مسئولان دولت تأکید دارند که اگر در فرصت هایی در جمع مردم حاضر شدید سلام من را نیز برسانید و از این مردم غیور التماس دعا داشته باشید.
وی ادامه داد: من حقیر نیز به عنوان نماینده شما مردم شریف در مجلس خبرگان رهبری و خدمتگزارتان در وزارت اطلاعات هستم و امیدوارم جمع سربازان گمنام حضرت ولی عصر(عج) را از دعای خیر خود محروم نسازید تا بتوانیم با نیت خالص به شما مردم بزرگ خدمت کنیم.
این مسئول اضافه کرد: نوکری مردمی که خود را نوکر اباعبدالله الحسین می دانند افتخار بزرگی است که خداوند متعال نصیب بندگانی همچون من کرده است.
عاشورا مکتبی مملو از درس های بزرگ زندگی
علوی، ضمن تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان، حضرت امام حسین(ع) و با اشاره به وقایع کربلای حسینی اظهار داشت: امید است عشق اباعبدالله الحسین به عنوان سرمایه ای جاودان برای همه امت اسلامی باقی بماند.
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری و وزیر اطلاعات ادامه داد: امام راحل(ره) به درستی فرمودند که "امروز هرچه داریم از محرم و صفر است"؛ امام حسین(ع) با قیام خود اسلام را زنده کرد.
وی اضافه کرد: همه این قیام بزرگ و عظیم مملو از درس های مهمی است که باید در زندگی امروز مورد توجه قرار گیرد؛ آن حضرت خود می فرمایند که "ای مردم حرکت من برای شما درس و مشق است"؛ سخنان و موضع گیری های آن حضرت همه و همه درس است.
این مسئول افزود: سید و سالار شهیدان از قیام عاشورا یک هدف، یک انگیزه و یک شیوه داشت؛ آن حضرت درباره هدف خویش می فرمایند که "این کاری که حسین انجام می دهد برای قدرت طلبی نیست و ما به دنبال گردآوری مال دنیا نیستیم، ما می خواهیم احکام اسلام به جامعه بازگردد و تعالیم اسلامی به مرحله اجرا درآید".
علوی بیان داشت: آن حضرت در ادامه می فرمایند که "اوضاع در جامعه اسلامی نابسامان شده، تخریب های زیادی صورت گرفته و می خواهیم اوضاع امت جدم، حضرت محمد(ص) را اصلاح کنیم، نتیجه این باشد که بندگان مظلوم خدا احساس امنیت کنند و حدود زمین گذاشته الهی به مرحله اجرا درآید".
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری و وزیر اطلاعات در خصوص انگیزه های قیام عاشورا نیز خاطرنشان کرد: امام حسین(ع) انگیزه خود از این حرکت بزرگ تاریخی را ادای تکلیف عنوان فرمودند.
وی تصریح کرد: آن حضرت به نقل از نبی مکرم اسلام(ص) می فرمایند که "وقتی کسی ببیند در رأس قدرت جامعه اسلامی فردی قرار گرفته که حلال خدا را حرام و حرام خدا حلال می کند و در میان بندگان خدا با ظلم و ستم رفتار می کند و اموال بیت المال را بازیچه خود و اطرافیان قرار می دهد، اگر سکوت کند و صدایی برای اعتراض برنیاورد، حق است که خداوند او را با همان ظالم محشور سازد".
این مسئول ادامه داد: همچنین ایشان می فرمایند که "بار مسئولیت من از دیگران سنگین تر است و نمی توانم بی تفاوت باشم و باید فریاد بکشم، حال نتیجه هر چه می خواهد باشد".
علوی اضافه کرد: حضرت در حین حرکت از مکه به سوی کوفه از افرادی که مسیر عکس حرکت کاروان ایشان را می پیمودند درباره اوضاع آن منطقه می پرسید؛ از جمله این افراد "فرزدق شاعر" بود که در پاسخ به پرسش آن حضرت که "فرزدق از کجا می آیی؟ گفت که از عراق، ایشان دوباره سئوال کردند که اوضاع آنجا چگونه است؟ و وی پاسخ گفت که "یا بن رسول الله(ص) مردم دلهایشان با شماست اما شمشیرشان علیه شماست".
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری و وزیر اطلاعات افزود: فرزدق شاعر در بیانی شاعرانه قصد داشت به سید و سالار شهیدان عرض بدارد که از این سفر بوی خون می آید.
وی در خصوص نتیجه آن قیام گفت: آن حضرت در این زمینه می فرمایند که "اگر قضای الهی مطابق میل و امید ما نازل شود و حکومت حق محقق شود، خدا را شکر می کنیم، اما اگر اینچنین نشود باز هم متضرر نیستیم چراکه به تکلیف خود عمل کرده ایم".
نظر شما