۲۵ آبان ۱۳۹۲، ۱۲:۳۴

اخبار كردستان/

اعضای شورا و شهردار جدید باید پاسخگوی اعتماد مردم بانه باشند

اعضای شورا و شهردار جدید باید پاسخگوی اعتماد مردم بانه باشند

بانه - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان بانه گفت: اعضای شورای اسلامی و شهردار جدید این شهر باید با بکارگیری تمام توان و تلاش شبانه روزی خود پاسخگوی اعتماد و رای مردم این شهر باشند.

به گزارش خبرگزاري مهر، مسعود منصوری در جلسه معارفه شهردار جدید بانه، حسن اعتماد مردم و حضور در انتخابات را با اهمیت توصیف کرد و از شوراهای اسلامی و شهردار جدید خواست با بهره گیری از قانون پاسخگوی اعتماد مردم باشند.

وی افزود: شوراها باید با همدلی و رفع اختلافات داخلی، برای برطرف کردن مشکلات مردم تلاش کنند و در انجام وظایف به قانون توجه و برابر با شرح وظایف قانونی اقدام کنند.

فرماندار بانه با اشاره به موقعیت شهرستان بانه از لحاظ مهمان پذیر بودن ادامه داد: اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار با همفکری و تعامل با همدیگر تلاش کنند با تدوین برنامه های کاربردی و موثر در توسعه همه جانبه شهر به ویژه در حوزه زیرساخت ها فضایی مناسب تر و رو به رشدی را فراهم سازند.

منصوری به رعایت سه اصل محبت، رحمت، عفو و بخشش در مورد نحوه رفتار با مردم و ارباب رجوع اشاره کرد و یادآور شد: شوراها و شهرداران به دلیل ارتباط زیادی که با مردم دارند باید این سه اصل به ویژه اصل محبت که همان زبان گفتگو با مردم است را رعایت کنند تا بتوانند به اهداف خود برسند.

وی بیان کرد: شهردار موفق کسی است که کسب درآمد کند و برای افزایش درآمد تلاش کند تا از این طریق هم توسعه شهری را رونق دهد و هم در برخی حوزه ها برای مردم اشتغال زایی کند.

فرماندار بانه پرهیز از پرداختن به حاشیه ها و مدنظر قرار دادن وظایف قانونی و رعایت قوانین و مقررات در انجام کار و همچنین توجه به مشکلات و نیازهای مردم و پرسنل شهرداری را از دیگر عوامل موفقیت و خدمت رسانی بهتر به مردم عنوان کرد.

نقش خانواده ها در مبارزه با مواد مخدر در جامعه بسیار مهم است

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان گفت: خانواده برای مبارزه با مواد مخدر و جلوگیری از گرایش جوانان به سمت مصرف آن نقش مهم و انکارناپذیری دارند.

ایرج حسن زاده در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان اظهار داشت: امروزه مواد مخدر به عنوان یکی از آسیب ها و مخاطرات اجتماعی بشمار می رود و برای رسیدن به توسعه اجتماعی باید با برنامه ریزی مناسب برای ریشه کنی این بالای خانمانسوز در جامعه گام های اساسی را برداریم.

وی افزود: ایران اسلامی به دلیل اجرای برنامه های پیشگیرانه در زمینه مبارزه با مواد مخدر همواره در منطقه و جهان به عنوان کشوری فعال بشمار می رود و تا کنون نیز در این راه تعداد کثیری از نیروهای امنیتی و انتظامی کشور نیز جان خود را نثار کرده اند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان ادامه داد: با توجه به گستردگی راه های مبارزه با مواد مخدر در جامعه همه دستگاه های اجرایی و متولی مقوله های فرهنگی و اجتماعی وارد عرصه شده تا با ترویج فرهنگ پیشگیری قبل از درمان موجبات کاهش گرایش مصرف مواد مخدر در جامعه  را فراهم کنیم.

حسن زاده یادآور شد: ریشه کنی این بالای خانمانسوز مستلزم اطلاع رسانی و آگاهی بخشی از طریق رسانه های جمعی و صدا و سیما است و از سویی همکاری خانواده ها در آگاه سازی فرزندان خود برای مبارزه با این پدیده شوم اجتماعی را می طلبد.

وی به تشریح اقدامات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در کردستان پرداخت و بیان کرد: با وجود تلاش های مستمر دستگاه های مربوطه در امر مبارزه با کاهش مصرف مواد مخدر در حقیقت تحقق کامل اهداف پیش بینی شده نیازمند وجود عزم و اراده همگانی برای ریشه کنی آن در جامعه است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان بر لزوم اجرایی شدن کلیه مصوبات این شورا با همکاری مدیران دستگاه های ذیربط تاکید کرد.

24 مورد از ازدواج های ثبت شده در كامیاران به طلاق انجامید

معاون فرماندار شهرستان كامیاران گفت: متاسفانه در سال 92 شاهد هستیم که 24 مورد از 133 مورد ازدواج ثبت شده در این شهرستان به طلاق انجامیده است که این مسئله جای تامل دارد.

کریم پیری در جلسه كارگروه اجتماعی و فرهنگی شهرستان کامیاران با تأكید بر حل مسائل و مشكلات حوزه های اجتماعی و فرهنگی خواستار آسیب شناسی و ارائه راهکارهای لازم به منظور کاهش آن در سطح جامعه شد و اظهار داشت: لازم است كه با داشتن همت و مسئولیت پذیری به همراه بسیج امكانات و نیروهای متخصص راهكار های كارآمد ارائه شود.

وی با اشاره به معضلات و مشكلات موجود سطح شهر افزود: امروز با وجود رشد و توسعه انواع تكنولوژی های مدرن نیاز است كه همراه با رشد مادی جامعه با برنامه ریزی های مناسب و كارآمد در راستای ارتقاء و رشد فرهنگ معنوی هم تلاش و كوشش كرد تا كمتر دچار آسیب ها و چالش های فرهنگی شویم.

معاون فرماندار كامیاران از مدیران و مسئولان نهادهای دولتی خواست كه در زمینه های تخصصی و كاری خود آسیب ها و مشكلات را شناسایی و با دادن راهكارهای مناسب در جلسات آتی آن را مطرح كنند.

پیری ادامه داد: بر اساس اطلاعات داده شده از تعداد 133 ازدواج ثبت شده در سال 1392 تا كنون تعداد 24 مورد آن منجر به طلاق شده است كه این امر سبب شده است كه شهرستان كامیاران در بحث طلاق مقام سوم را در استان كردستان داشته باشد.

وی عدم آشنایی زوجین، پایین بودن سن ازدواج، دخالت های مكرر والدین و اطرافیان و اعتیاد و بیكاری را از عمده دلایل طلاق های صورت گرفته در شهرستان اعلام كرد.

کد خبر 2175788

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha