به گزارش خبرنگار مهر، مجید علی پور صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این پروژه ها شامل تامين آب پمپاژ طسوج، مور زرد زيلايي، پشت كوه باشت، حبيب آباد شيباني و دره جوجق زيلايي است.
وی اظهار داشت: برای اتمام این پروژه ها به 45 ميليارد و500 ميليون ريال اعتبار نیاز است.
عليپور تصریح کرد: تخصيص به موقع اين اعتبارات موجب جلوگيري از افزايش هزينه هاي تمام شده اين پروژه ها در دراز مدت مي شود.
مديركل امور عشاير براي تسريع در اجراي اين پروژه تامين آب پمپاژ طسوج به پنج ميليارد ريال، مور زرد زيلايي به 22 ميليارد ريال، پشت كوه باشت به هفت ميليارد ريال، حبيب آباد شيباني به 10 ميليارد ريال و دره جوجق زيلايي به يك ميليارد و 500 ميليون ريال اعتبار نياز است.
وی خواستار حمایت مسئولین استانی برای اتمام پروژه های آبرسانی به عشایر شد و گفت: از سوی رئيس سازمان امور عشاير ايران يك ميليارد و 500 ميليون ريال اعتبار براي اجراي پروژه هاي نيمه تمام مناطق عشايري اين استان تخصيص داده شد.
علی پور اظهار داشت: در فصول گرم سال کمبود آب مهمترین مشکل عشایر استان است.
وی با بیان اینکه 11هزار و 200خانوار عشایری در این استان زندگی می کنند، گفت: این تعداد در قالب 16 طایفه و شش ایل بومی و دو طایفه کشکولی و دره شوری از ایل قشقایی در این استان زندگی می کنند.
12درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد عشایر هستند
این مسئول عنوان کرد: ۱۲درصد از جمعیت این استان را عشایر تشکیل می دهند.
علی پور تصریح کرد: عشایر این استان به عنوان جامعه تولید کننده نقش مهمی در اقتصاد استان دارند.
وی همچنین با اشاره خدمات رسانی این اداره کل به عشایر از جمله بهسازی جاده های عشایری و آبرسانی بر ادامه این فعالیتها تاکید کرد و گفت: ساماندهی مناطق عشایری، افزایش بهره وری از منابع آبی و خاکی و راه اندازی تشکلهای عشایری نیز در دستور کار قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه خدماترسانی به عشایر استان به دلیل وضعیت جغرافیایی و کوهستانی بودن مناطق نسبت به خدماترسانی به روستاها سختتر است، اظهار داشت: این اداره کل نسبت به تهیه و توزیع اقلام مورد نیاز عشایر و دام آنها از هیچ تلاشی فرو گذاری نمی کند.
نظر شما