کامل گلباغی در حاشيه افتتاح نمايشگاه استاني كتاب كردستان در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در استان کردستان 315 مسجد دارای کانون و کتابخانه است و این در حالی است که برای 22 مسجد دیگر هم مجوز دائر کردن کتابخانه ویژه صادر شده است.
وی بیان کرد: در 315 مسجد دارای کانون و کتابخانه 87 هزار عنوان کتاب وجود دارد و در هفته کتاب پنج هزار جلد نیز به آنها تزریق می شود.
مسئول کانون مساجد استان کردستان ادامه داد: با اضافه شدن 22 کتابخانه در مساجد فضای فیزیکی افزایش می یابد و توجه به این موضوع که مسجد کانون و پایگاه اصلی تجمع مردمی است می تواند در فراهم کردن فضای مطالعه موثر باشد.
گلباغی گفت: تجهیز مساجد به کتاب و دائر کردن کتابخانه در آنها می تواند این پایگاه مردمی را به نفع مقابله با توطئه و تهاجمات فرهنگی تجهیز کند.
وی ادامه داد: مسجد سنگر و پایگاه اصلی مقابله با جبهه جنگ نرم در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن است که با تقویت آن به وسیله کتاب و کتابخوانی می توان تهاجمات را قبل از گسترش آن نابود کرد.
مسئول کانون مساجد استان کردستان افزود: به منظور ترویج فرهنگ کتاب خوانی و انسجام فعالیت های کانون ها ترویج کتاب خصوصا در حوزه دین و مذهب که از اهم موارد علاقمندی مردم کردستان است لازم است.
گلباغی بیان کرد: ظرفیت بالقوه کانون های مساجد و پایگاه عظیم فرهنگی آنان در جوار مساجد می تواند زمینه ساز بسیاری از تحولات فرهنگی و اجتماعی باشد لذا با تمام توان در قالب گردهمایی ها و کارگاه های تخصصی که به صورت منظم و منسجم در تمامی شهرستان ها برگزار می شود سعی می کنیم نقاط ضعف و قوت را شناسایی و در راستای تقویت آن اقدام شود.
گلباغی همچنین در پایان یادآور شد: کارگاه آموزشی کتابداران ویژه مساجد یکشنبه آینده در سنندج و نیز در هفته کتاب در 35 کانون مسابقه کتاب خوانی برگزار می شود.
نظر شما