به گزارش خبرنگار مهر، احد زینالی صبح چهارشنبه در نشست روسای ادارات مشاوره دانشگاه های منطقه سه کشور کمبود تجهیزات و امکانات رفاهی و آموزش و نیز حضور کارشناسان مقیم را از دغدغه های دانشجویان در خوابگاهها دانست و افزود: باید ارتباط دانشجو در هر لحظه با کارشناس مشاوره برقرار باشد.
وی خواستار راه اندازی کلینیکهای روانشناسی برای ارائه خدمات به دانشجویان شد و گفت: با توجه به پتانسیل زیاد کارشناسان و مشاوران حوزه مشاوره دانشجویی باید این کلینیکها ایجاد شده تا دانشجو با وجود چنین امکاناتی احساس امنیت و اعتماد به نفس را در خود پرورش دهند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان غربی ارائه کارت سلامت روان و الکترونیکی کردن مشاوره و پیگیری مستمر مشاوران از نحوه بهداشت روان و سلامت و ارتقا کیفیت سطح علمی با مباحث تحقیقاتی پژوهشی را از اولویتهای اصلی در این زمینه برشمرد.
زینالی در ادامه تاکید کرد: با توجه به روند رو به رشد دانشجویان، فعالیت کارشناسان ارشد و دکترای روانشناس حوزه مشاوره رو به رشد بوده که باید مسئولان در بخش تشکیلات با در نظر گرفتن چارت تشکیلاتی با تحصیلات بالاتر اقدام کنند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی نیز در این نشست ورزیدگی در علم و تلاش بیشتر در عرصه علم و دانش را موجب علم نافع و علم حضوری در عرصه های دانش و پژوهش دانست.
حجت الاسلام اسم حسینی برخورد با آسیبهای خاموش در فعالیت مجمع مشاوران و حوزه فرهنگی را ضروری دانست و عنوان کرد: اساتید راهنما و مشاوران باید در جهت حل مشکلات دانشجویان با همکاری کمیته های انضباطی و نهاد نمایندگی مقام رهبری در برنامه ریزی ادارات مشاوره دانشگاهها تلاش کنند.
در ادامه این جلسه طرح موفق همیاری مشاوره که بصورت آزمایش در برخی دانشگاهها و از جمله ارومیه در حال اجراست مورد بررسی قرار گرفت.
دانشگاههای علوم پزشکی منطقه سه کشور شامل ارومیه، تبریز، ایلام، کرمانشاه، زنجان، بندرعباس، اردبیل، گیلان، همدان، کردستان، هرمزگان، مازندران هستند.
نظر شما