به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمد رضایی صبح امروز در جریان بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از بیمارستان 35 تختخوابی سروآباد اظهار داشت: کارخانه تولید قارچ خوراکی با ظرفیت هزار و 200 تن و کارخانه 30 هزار تنی کمپوت از جمله طرحهای مهم تولیدی و صنعتی است که همزمان با این ایام مبارک در شهرستان سروآباد کلنگزنی میشود.
وی افزود: برای ساخت این دو طرح بزرگ صنعتی و تولیدی بیش از 200 میلیارد ریال اعتبار پیشبینی شده و توسط بخش خصوصی اجرا میشود و همچنین برای این دو طرح از محل تسهیلات توسعه بخش کشاورزی نیز 125 میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شده است.
فرماندار سروآباد در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: نیاز به خدمات بهداشتی و درمانی مناسب از ضروری ترین خواستههای مردم این شهرستان است و انتظار میرود با نگاه ویژه مسئولان کشوری و جذب اعتبارات مناسب شاهد اتمام بیمارستان سروآباد در آینده نزدیک باشیم.
رضایی یادآور شد: به دلیل موقعیت استراتژیک سروآباد و قرار گرفتن این شهرستان در مسیر ترانزیت کالاها و خدمات کشور و حضور دهها هزار گردشگر در این منطقه توجه ویژه به توسعه زیر ساختهای خدماتی و بهداشتی ضروری است.
وی ادامه داد: اتمام پروژه بیمارستان 35 تختخوابی این شهرستان تا پایان سال جاری و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی یکی از نیازهای ضروری سروآباد است.
جذب بخش خصوصی با دادن تسهیلات ویژه در اتمام پروژه ها موثر است
معاون وزیر راه و شهرسازی نيز در ادامه اين بازديد گفت: جذب بخش خصوصی و سرمایه داران با دادن تسهیلات ویژه میتواند در اتمام پروژههای نیمه تمام و توسعه دادن به استان موثر باشد.
محمد جعفر علیزاده اظهار داشت: در حال حاضر 145 بیمارستان با ظرفیت 24 هزار و 200 تخت در حال ساخت است که متاسفانه برای تعدادی از این طرحها اعتبار مالی کافی در اختیار نیست.
وی افزود: زمین مورد نیاز و طرحهای در نظر گرفته شده برای بیمارستانهای دولتی در سراسر کشور به صورت کارشناسی در اختیار بخش خصوصی قرار داده میشود و متناسب با حجم سرمایه گذاری آنها یارانه دولتی نیز به آنان تعلق میگیرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: سرمایهگذاران مقیم خارج نیز میتوانند در این طرح شرکت کنند و خوشبختانه تا کنون نیز رایزنیهای صورت گرفته و انتظار میرود که با مشارکت بخش خصوصی و سرمایهداران با مسکن و شهر سازی در آینده نزدیک شاهد اتمام و ساخت پروژه های درمانی و بهداشتی در کشور باشیم.
علیزاده با اشاره به این مطلب که طرحهای بیمارستانی که توسط بخش خصوصی و سرمایهداران ساخته میشود به مدت 30 سال در اختیار آنان بوده و میتوانند از سود آن بهره مند میشوند، یادآور شد: این فرصت مناسبی برای سرمایه دارانی است که سرمایههای آنها به صورت راکد مانده است.
وی گفت: در حال حاضر استان کردستان چهار بیمارستان با 377 طرح در حال ساخت دارد که با جذب بخش خصوصی میتواند روند اجرای این طرحها را سرعت بخشد.
نظر شما