به گزارش خبرنگار مهر، اين مراسم كه با حضور حجت الاسلام حجت الله اسماعيلي امام جمعه، نايب مرادي رئيس شوراي اسلامي شهر، جعفركاظمي رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي، هوشنگ كوليوند مدير آموزش و پرورش، داود اصغري فرمانده سپاه 15خرداد و اعضاي شوراي اسلامي شهر و جمعي از مسئولين نيروي انتظامي و اعضاي شوراي فرهنگ عمومي شهرستان برگزار شد و مسئولين به مناسبت هفته كتاب و كتابخواني به هر يك از دانش آموزان يك جلد كتاب اهداء کردند.
باید دانش آموزان به کتابخوانی توجه جدی کنند
هوشنگ كوليوند با تسليت ايام عزاداري امام حسين(ع) و ياران با وفايش اظهار داشت: يكي از مهم ترين شاخص هاي فرهنگي در هر جامعه ميزان مطالعه و استفاده افراد آن جامعه ازكتاب مي باشد و كتاب يكي از بهترين دوستاني است كه به عنوان يار مهربان و صميمي مي تواند ما را در رسيدن به اهداف والا در زندگي به ما كمك کند و دانشمندان و علماي ديني ما بيشتر عمر مباركشان را در راه نوشتن كتاب و مطالعه و تحقيق و پژوهش صرف کرده اند.
وی ادامه داد: فرهنگ کتاب خواندن در آموزش و پرورش با اختصاص ساعت درسی مطالعه آزاد در مدارس و البته با نظارت می تواند گامی در جهت ترویج فرهنگ مطالعه باشد.
مدير آموزش و پرورش قرچك از دانش آموزان خواست در كنار تحصيل و مطالعه كتب درسي از كتابهاي علمي و مذهبي موجود نيز استفاده كنند و روز به روز معلومات و اطلاعاتشان را افزايش دهند.
این مسئول عنوان کرد: در جامعه كنوني ما سطح تحصيلات افراد روز به روز در حال افزايش است و احساس نياز به مطالعه ، كتابخانه و خدمات جانبي مانند كتاب هاي ديجيتال و فضاهاي مجازي لزوم آشنايي افراد با شيوه هاي نوين مطالعه ملموس است.
كوليوند افزود: نمایشگاه کتاب فرصتی مناسب برای آشنایی و ترویج فرهنگ کتابخوانی در بين دانش آموزان است و از دانش آموزان خواست با اهداي كتاب به كتابخانه مدرسه خود در امر ترويج كتابخواني مشاركت کنند.
وی بیان داشت: زنگ كتاب بر گسترش فرهنگ كتابخواني بسيار تاثير مي گذارد و مطالعه كتابهاي غير درسي همزمان با رشد فكري دانش آموز در فهم متون درسي به آنان كمك مي كند، بدين منظور مطالعه كتابهاي غير درسي را به دانش آموزان توصيه مي كنم.
مدیر آموزش و پرورش قرچک تأکید کرد: کتاب برطرف کننده نیازهای روحی واجتماعی انسان است وهمه می بایست دراین امر خطیر از سنین پایه بستر کار را مهیا وبه دیگران منتقل کنیم.
کتاب انسان را از جهالت خارج می سازد
امام جمعه قرچك نيز دراين مراسم با گراميداشت هفته بسيج و ياد و خاطره شهداي دفاع مقدس اظهار داشت: شما دانش آموزانی كه در دبيرستان استعدادهاي درخشان تحصيل مي كنيد، نخبه هاي علمي و فرهنگي شهرستان هستند که از آنها انتظار می رود مطالعه كتابهاي مفيد را در برنامه و اولويت كارهاي خودشان قرار دهند.
وی در ادامه تکرار کلمه کتاب در قرآن را مورد اشاره قرار داد و گفت: در این کتاب الهی بیش از 320 مرتبه کلمه کتاب و مشتقات آن بکار رفته است،کامل ترین کتاب ما کتاب قرآن است چرا که رسالت اش خارج ساختن انسان از تاریکی ها و جهل است.
رییس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر قرچک یادآور شد: قرآن کریم سرآمد همه کتاب های عظیم است و همچنین پیشینه فرهنگی ما و شمار کتاب ها و کتابخانه ها در عصر شکوفایی تمدن اسلامی و اهتمام دانشمندان اسلامی و ایرانی در پدید آوردن آثار ارزشمند جهانی، همه و همه ناظر بر اهمیت کتاب و کتابخوانی است.
اسماعیلی شالوده ی زندگی ما براساس دانایی است ودر دین مبین اسلام و همچنین کتاب آسمانی قرآن بارهاتاکید بر علم آموزی و تحصیل علم شده است که این امر مبین جایگاه ارزنده و والای مطالعه در جامعه می باشد و هر چقدر سرانه مطالعه در جامعه بالا باشد، آن جامعه پویا و بالنده وتوسعه یافته است.
رییس شورای فرهنگ عمومی قرچک عنوان کرد: امروزه متاسفانه از فرصتها درست استفاده نمیشود و به جای گذراندن اوقات فراغت با کتابها آن هم کتابهای مفید به فیلم و تفریحهای بیمحتوا پرداخته میشود.
نظر شما