۳ آذر ۱۳۹۲، ۱۷:۰۰

کارنامی:

بيمارستانهاي فارس به دستگاه اتوکلاو مجهز هستند

بيمارستانهاي فارس به دستگاه اتوکلاو مجهز هستند

شیراز - خبرگزاری مهر: مديركل حفاظت محيط زيست فارس گفت: در حال حاضر اکثر بيمارستانهاي استان مجهز به دستگاه اتوکلاو هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسینعلی ابراهيمي كارنامي گفت: عدم توجه به محيط زيست باعث رشد انواع بيماريها و افزايش بيماران در جامعه مي شود و مشكلات زيادي به دنبال دارد ما در محيط زيست با توسعه، صنعت و كشاورزي مخالف نيستيم بلكه بايد با برنامه ريزي كار كنيم.

ابراهيمي کارنامي  با بيان اينکه شهرستان مرودشت بعنوان قطب گردشگري است،خواستار مديريت پسماندها شده و افزود: طبق ماده هفت قانون مديريت پسماند مديريت اجرايي پسماندها غير از صنعتي و ويژه در شهرها و روستاها و حريم آنها به عهده شهرداريها و دهياريها و در خارج از حوزه و وظايف شهرداريها و دهياريها به عهده بخشداريها است.

وي زباله هاي بيمارستاني را يکي از آلوده کننده ترينها دانست و افزود: اگر در دفع اصولي و بهداشتي آنها دقت لازم را به عمل نياوريم، صدمات جبران ناپذيري بر سلامت افراد جامعه و محيط زيست خواهيم گذاشت.

کارنامي افزود: همچنين اگر زباله هاي بيمارستاني به طور غيربهداشتي مدفون شوند و با زباله هاي بيمارستاني که به طرز بهداشتي دفع شده اند تماس پيدا کنند، مي توانند آن را نيز آلوده کنند و مشکلات ذکرشده را در زمين آن منطقه به وجود آورند.

وي اضافه کرد: به استناد  قانون تمامي مراکز درماني و بيمارستاني براي تحويل زباله خود به شهرداري و سازمان مديريت پسماند شهرداري بايد زباله هاي عفوني خود را به زباله عادي تبديل کرده و تحويل عوامل جمع آوري سازمان دهند.

مدیر کل محیط زیست فارس افزود: در حال حاضراکثر بيمارستانهاي استان مجهز به دستگاه اتوکلاو هستند و پسماند عفوني خود را به پسماند عادي تبديل کرده و تحويل شهرداري مي دهند.

وي  در خصوص برگزاري موفق مراسم جهاد پاكسازي  در شهرستان مروشت که به طور همزمان در فارس برگزار شد از همکاري مردم و مسئولان اين شهرستان  بخصوص   فرماندار ومعاونت عمراني فرمانداري مرودشت قدرداني نموده و افزود: ما توقع داريم همه به محيط زيست كمك كنند.

وی در بخش ديگر از سخنان خود با اشاره به عدم مديريت صحيح منابع آبي، برداشت بي رويه از منابع زير زميني و توسعه کشت هاي آب بر مانند صيفي کاري-برنج کاري و ذرت کاري را از ديگر مشکلات اساسي و نگران کننده در حوزه آب دانست و گفت: بايد فرهنگ سازي شود از ظرفيت هاي قانوني استفاده کنیم تا تغيير الگوي کشت و افزايش بهره وري مصرف آب  با توجه به شرايط استان و دشتهاي آن صورت گيرد و از طرفي بايد براي تصفيه کليه فاضلابهاي خانگي نيز برنامه داشته باشيم وضعيت فعلي تصفيه فاضلاب خانگي در استان مورد قبول نيست و بايد سريعتر دستگاههاي مشمول در اين زمينه اقدام کنند.

 

کد خبر 2181850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha