۴ آذر ۱۳۹۲، ۱۷:۵۲

ردایی انتقاد کرد:

کم کاری مسئولان مازندران در جمع آوری متکدیان حرفه ای

کم کاری مسئولان مازندران در جمع آوری متکدیان حرفه ای

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: در نگهداری و جمع آوری متکدیان حرفه ای کم کاری شد و باید توجه بیشتری به این بخش شود.

به گزارش خبرنگار مهر، روح اله ردائی عصر دوشنبه در جلسه ساماندهی متکدیان استان مازندران با اشاره به ماده 6 بخشنامه ساماندهی متکدیان گفت: در این ماده وظایف بهزیستی مشخص شده به طوری که متکدیان بی سرپرست، افراد ناتوان و معلول و سالمند نیازمند کمک را به شرط دستور دادستان تحویل گرفته و تحت پوشش قرار داده یا نگهداری می کنند.

وی با بیان اینکه بر طبق بخشنامه در بحث ساماندهی متکدیان وظایف دستگاه ها مشخص است اظهار کرد: تامین مکان ساماندهی متکدیان به همراه امکانات و تجهیزات اردوگاه بر عهده شهرداری است و اگر چنانچه شهری در استان برای ساماندهی نیاز به مکان داشته باشد اداره کل بهزیستی مازندران آمادگی خود را اعلام می کند.

وی افزود: بنابر ماده 2این بخشنامه شهرداری ها موظف هستند متکدیان را شناسائی، جمع آوری و تحویل مجتمع اردوگاه دهند و در راستای این امر  همکاری نیروی انتظامی نیز لازم است.

مدیرکل بهزیستی مازندران با ادامه تعیین مسئولیت اردوگاه را بر عهده فرماندار هر شهرستان عنوان کرد و گفت: دستگاه هائی چون دادگستری استان، نیروی انتظامی، اداره کل بهزیستی، کمیته امداد، اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی و شهرداری ها در کمیته ساماندهی باید به صورت مستمر حضور فعل داشته باشند.

ردائی ضمن معرفی مرکز نگهداری متکدیان سمسکنده گفت: همه افراد شناسائی شده و جمع آوری شده باید حتما به دستور دادستان ساماندهی شوند.

وی به ماده 6 بخشنامه ساماندهی اشاره کرد و بیان داشت: در این ماده وظایف بهزیستی مشخص شده به طوری که متکدیان بی سرپرست،افراد ناتوان و معلول و سالمند نیازمند کمک را تحویل گرفته و تحت پوشش قرار داده یا نگهداری می کند.

مدیر کل بهزیستی استان مازندران تحویل افراد سالمند، افراد معلول ، معتاد مشمول کمک و زنان بی سرپرست و بی سرپرست را منوط به طی مراحل اداری آن دانست و تاکید کرد:  متکدیان بعد از دستگیری توسط نیروی انتظامی و صدور حکم دادستان مبنی بر ساماندهی و تشکیل پرونده می توانند بعد از دستور دادستانی بدون هیچ محدودیتی برای نگهداری به بهزیستی معرفی شود.

ردائی، نگهداری از افراد  متکدی معلول را نیز منوط به دستور دادستان دانست و گفت: اگر این دسته از معلولین بدون صاحب باشند به خاطر اینکه در سطح استان ظرفیت های مناسبی جهت نگهداری معلولین داریم بدون هیچ محدودیتی  به دستور دادستان می توانند در این مراکز نگهداری شوند.

وی افراد معتاد را شامل دودسته بی خطر و مشمول ماده 15 بخشنامه ساماندهی و معتادین پرخطر مشمول ماده 16 عنوان کرد و اظهار کرد: به دستور دادستان برای معتادین بی خطر بدون صاحب مراحل درمانی در بهزیستی به صورت رایگان طی شده و اگر پرخطر ( مبتلا به هپاتیت و ایدزباشند) بعد از طی نمودن سیکل قانونی  به مرکز قاجار خیل ساری ارجاع داده می شوند.

این مسئول در خصوص متکدیان زن بی سرپرست،بدسرپرست، زنان در معرض آسیب و زنان آسیب دیده  خاطرنشان کرد: در این موارد نیز مانند موارد دیگر به دستور دادستان می توانیم آنها را در مرکز نگهداری خانه سلامت یا مرکز نگهداری مداخله در بحران طبق روند مددکاری به مدت 6ماه نگهداری نمائیم.

مدیرکل بهزیستی استان مازندران به دختران فراری و کودکان کار و کودکان خیابانی متکی اشاره کرد گفت: این افراد نیز بعد از دستور دادستان مبنی لزوم ساماندهی بهزیستی می تواند  آنها را در مرکز نگهداری اطفال بدسرپرست یا بی سرپرست یا در مرکز نگهداری مداخله بحران نگهداری کند.
 
همه متکدیان می توانند تحت پوشش بهزیستی باشند
 
ردائی با بیان این مطلب که  بنابر گفته قانونگذاربهزیستی محدودیتی ندارد به طوریکه همه متکدیان نیازمند به کمک مالی می توانند تحت پوشش بهزیستی قرار گیرند ابراز داشت: تعداد متکدیان حرفه ای در استان از شمار انگشتان دست بیشتر نیست و این کم کاری ما است که هنوز در سطح برخی از شهرها شاهد حضور این افراد حرفه ای در گدائی هستیم.

وی در پایان با بیان اینکه این ستاد ساماندهی در جائی مستقر باشد و با جدیت تمام در ساماندهی بکوشند گفت: حیثیت ما با این ده 20متکدی حرفه ای در سطح استان زیر سوال می رود چراکه اینها افرادی هستند که چندین مرتبه جمع آوری شدند و حتی متعلق به این استان نیز نیست که باید به استان خودشان برای ساماندهی برگشت داده شوند.

کد خبر 2182675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha