۷ آذر ۱۳۹۲، ۱۱:۱۹

باغبانيان خبر داد:

تعاونی کارگران و استاد کاران در کردستان راه اندازی می شود

تعاونی کارگران و استاد کاران در کردستان راه اندازی می شود

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان از راه اندازی تعاونی کارگران و استاد کاران در کردستان به عنوان استان پایلوت در کشور خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی باغبانیان چهارشنبه شب در جلسه شورای هماهنگی ادارات تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان کردستان اظهار داشت: با توجه به اینکه کردستان استانی صنعتی نیست جمعیت کارگری فراوانی دارد که باید به آنها توجه بیشتری شود.

وی با اشاره به جمعیت 60 هزار نفری کارگران و استادکاران در سطح استان، افزود: با تشکیل تعاونی برای این قشر از جامعه می توان آنان را ساماندهی کرد تا از مزایای بیمه و همچنین کاهش حوادث کار بهره مند شوند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان ادامه داد: متاسفانه علیرغم اینکه استان کردستان از جمعیت کارگری بالایی برخوردار است، سهمیه کمی برای بهره مندی آنان از خدمات بیمه ای برای این استان از سوی وزارت متبوع در نظر گرفته شده است که انتظار می رود نگاه ویژه ای به کردستان داشت.

باغبانیان یادآور شد: همچنین با تشکیل تعاونی های لازم می توان نیروهای انسانی ماهری را آموزش داد و با این کار از خروج آنها به خارج از مرزهای کشور به ویژه کشور عراق جلوگیری می شود و با این کار می توان اشتغال ایجاد کرد.

وی در ادامه به آموزش های ارائه شده در مراکز فنی و حرفه ای سطح استان اشاره کرد و بیان کرد: الگوی آموزش بازار محوری در دستور کار قرار گرفته تا با این کار کارورزان ماهری را تربیت کرده که پس از آن به راحتی بتوانند وارد بازار کار شوند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: با توجه به اینکه استان کردستان از لحاظ کشاورزی دارای قابلیت و ظرفیت های بسیاری است و خاک، آب و شرایط جوی مناسبی نیز دارد می توان در این حوزه فعالیت بیشتری داشت و آموزش های مهارتی را به این سو سوق داد.

باغبانیان افزود: همچنین استان کردستان بنا بر هم مرز بودن با کشور عراق پتانسیل مناسبی برای توسعه بازرگانی خارجی دارد که باید بخش دیگری از آموزش های فنی و حرفه ای در این راستا تدوین شود.

لزوم تشکیل تعاونی بهداشتی درمانی در کردستان

مدیرکل تعاونی های خدمات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در ادامه این جلسه بر لزوم تشکیل تعاونی بهداشتی درمانی در استان کردستان تاکید کرد.

حسين شهریور با بیان اینکه در حال حاضر دو هزار و 400 تعاونی بهداشتی درمانی در سطح کشور فعال هستند، اظهار داشت: پزشکان سطح استان نیز می توانند با تشکیل یک تعاونی بهداشتی درمانی با استفاده از اعتبارات و منابع دولتی، تجهیزات پزشکی مورد نیاز در استان را خریداری کنند و از عواید آن بهره مند شوند.

وی ادامه داد: تعاونی کارگران نیز باید در استان کردستان تشکیل شود چرا که بیکاری و عدم ساماندهی مناسب جامعه کارگری در کشور به یک معضل تبدیل شده است و مدیریت شهری را دچار مشکل کرده است.

مدیرکل تعاونی های خدمات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: همچنین در راستای توانمندسازی و خودکفایی مددجویان تحت پوشش بهزیستی استان کردستان با استفاده از ظرفیت تعاونی های مختلف می توان اشتغال ایجاد کرد.
 

کد خبر 2184534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha