محمودی با اشاره به قضایای پیش آمده در هفته کتاب و عدم نام گذاری یک روز از این هفته به نام قرآن و تقدیر نکردن از ناشران قرآن و عترت، این مسئله را برای جامعه قرآنی کشور بسیار مهم و قابل تأمل دانست.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره قرآن، خاطرنشان کرد: ایشان می فرمایند فردی که می خواهد در مسير فعاليتهاي قرآني حرکت کند ، باید دل را برای مواجهه با حقیقت ناب قرآن آماده سازد و اگر دل پاک و آماده پذیرش حق و حقیقت نباشد ، هنگامی که با قرآن مواجه شود، از قرآن استفاده مطلوب نخواهد کرد.
محمودی خاطر نشان کرد: دغدغه های رهبر معظم انقلاب درباره قرآن و مسائل مربوط به آن بر هیچ کس پوشیده نیست بنابراین متولیان امر باید به فکر رفع این دغدغه هاب برآیند.
وی ادامه داد: امام خميني(ره) به پيروي از فرهنگي كه هدفش رهايي قرآن از قبرستانهاست افتخار ميكنند تا آن جا که در مقدمه وصيت نامه سياسي ـ الهي خويش می نویسند ما و ملت متعهد به اسلام و قرآن مفتخر است كه پيرو مذهبي است كه ميخواهد حقايق قرآني كه سراسر آن از وحدت بين مسلمين بلكه بشريت دم ميزند از مقبرهها و گورستانها نجات داده و به عنوان بزرگترين نسخه نجات دهنده بشر از جميع قيودی كه بر پای و دست و قلب و عقل او پيچيده است و او را به سوي فنا و نيستي و بردگي و بندگي طاغوتيان ميكشاند، نجات دهد.
محمودی گفت : مطمئنا براي رهايي از اين آسيب ها که در بیانات امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری به وضوح بیان شده است بايد نهادهاي فرهنگي كشور به خصوص وزارت فرهنگ و ارشاد تمام تلاش خود را انجام دهند ولی متاسفانه در وزارت ارشاد تا به حال که بیش از سه ماه از عمر دولت جدید می گذرد هنوز وضعیت معاونت قرآن وعترت این وزارت خانه مشخص نشده و این به خودی خود به کل جامعه بصورت غیر مستقیم و جامعه قرآنی بصورت مستقیم ضربه خواهد زد.
کارشناس دفتر قرآن وعترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه افزود : مهجوريت قرآن به اين معنا نيست كه مردم قرآن را نميخوانند و يا در آن انديشه نميكنند، اگرچه ميتواند شامل اين معاني هم بشود معناي حقيقي مهجوريت قرآن اين است كه دست اندر کاران مسائل قرآنی به قرآن و مسائل آن بی تفاوت باشند و از همه مهمتر عمل نكردن به قرآن از مصاديق مهجوريت قرآن است.
محمودی در ادامه خاطر نشان کرد : يك فرهنگ نامناسب كه در بين بيشتر افراد جامعه رايج است اين است كه مردم قرآن را بيشتر براي كارهاي جانبي و آماده كردن مجلس براي مراسم مختلف ميخواهند اين مظلوميت و مهجوريت قرآن و اين طرز فكر تنها مختص عوام نيست، بلكه افراد تحصيل كرده جامعه هم با فرهنگ قرآن بيگانهاند.
وی خاطرنشان کرد: بسياري از نخبگان و باسوادان جامعه نيز در زندگي روزمره به قرآن اهميتي نميدهند و با كمال تاسف بايد اذعان داشت كه در بين اين طبقه نيز همان طرز تفكر عوام حاكم است واين گروه حداكثر كاري كه ميكنند اين است كه قرآن را بخوانند و احيانا در معاني هم دقت كنند به عنوان نمونه درجامعه مشاهده ميشود كه والدين بسيار علاقهمندند تا فرزندانشان درسهايي مانند انگليسي و رياضي را ياد بگيرند، ولي به درس قرآن و آموزش آن توجهي نميكنند.
نظر شما