۱۰ آذر ۱۳۹۲، ۱۶:۳۵

عبدلی:

تک فرزندی تهدیدی برای جامعه است

تک فرزندی تهدیدی برای جامعه است

ملایر- خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر فرهنگ تک فرزندی را تهدیدی برای جمعیت در آینده کشور عنوان کرد و گفت: نرخ رشد باروری در ملایر روند نزولی داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد قاسم عبدلی ظهر یکشنبه در در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ملایر یکی از عوامل و  آسیب هایی که کشور را تهدید می کند، کاهش جمعیت عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به تاکیدات رهبری باید برای داشتن جمعیت جوان، با نشاط، تحصیل کرده و با سواد تلاش کرد.

وی با اشاره به اینکه در این زمینه دستگاههای اجرایی باید همه تلاش خود را برای فرهنگ سازی بیشتر در خصوص افزایش جمعیت در کشور به کار گیرند، گفت: متاسفانه برخی مشکلات مانند مشکلات اقتصادی مسکن و اشتغال در جامعه باعث شده تا مردم رغبت و تمایلی برای افزایش فرزندان نداشته باشند.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر افزود: امروز تک فرزندی در خانواده ها به یک فرهنگ تبدیل شده که تهدیدی برای جمعیت کشور است.

عبدلی در ادامه افزود: طبق گزارش شبکه بهداشت و درمان ملایر، نرخ رشد باروری در این شهرستان یک و هشت دهم درصد است و این در حالیست که از سال 87 تا 89 و سال 91 با نرخ رشد جمعیت 1.1 درصدی در این شهرستان مواجه بوده ایم.

وی در ادامه بر افزایش آگاهی مردم در زمینه نرخ باروری تاکید کرد و گفت: اگر نیازهای امروز جوانان در زمینه های مختلف از جمله مسکن و اشتغال برآورده شود جوانان به ازدواج تمایل پیدا کرده و این خود عامل مهمی برای رشد جمعیت خواهد بود.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر در ادامه با اشاره به روند شیوع بیماری تب مالت در شهرستان ملایر بر رعایت بهداشت ایستگاه های جمع آوری شیر در سطح شهرستان تاکید کرد و گفت: آگاه سازی مردم و اطلاع رسانی، انجام اقدامات کارشناسی، بهداشتی کردن مرکز تهیه توزیع در این زمینه موثر است.

عبدلی درادامه فراهم کردن امکانات مطلوب و مناسب و بهداشتی را برای شهروندان ضروری خواند و  گفت:نصب تابلوهای مناسب آب شرب و غیر شرب در پارکها  و در نظر گرفتن مکان و خودروهای مناسب برای تخلیه فاضلاب های شهری وتوجه به بهداشت در همه مناطق شهری به ویژه حاشیه شهرها از موارد مهم در این زمینه است.

بهرام ساکی رئیس اداره ثبت احوال ملایر نیز نرخ ثبت ولادت در این شهرستان را 18 و نیم درهزار عنوان کرد و افزود: همچنین نرخ ثبت فوت پنج و شش دهم در هزار است.

معاون درمان شبکه بهداشت و درمان ملایر نیز چالش های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی را از پیامدهای تداوم کاهش نرخ باروری در کشور برشمرد.

تا زمانی که خدمات خوب به مردم ارائه نشود مشکل کاهش جمعیت وجود دارد

محسن ترکاشوند بر لزوم اطلاع رسانی و همکاری همه دستگاهاو نهادها در انجام بهتر خدمات به مردم تاکید کردو گفت: تا زمانی که خدمات خوب به مردم ارائه نشود مشکل کاهش جمعیت وجود دارد.

وی گفت: بیشترین میزان رشد جمعیت ملایر بین سنین 24 تا 34 سال است که از سال 89 نرخ رشد باروری در ملایر روند نزولی داشته است.

ترکاشوند همچنین با اشاره به بیماری تب مالت در ملایر از ابتلا و شناسایی  315 بیمار در سال جاری به این بیماری خبر داد و گفت: این در حالی است که این رقم درمدت  مشابه سال گذشته 211 نفر بوده است.

وی مشکلاتی از جمله عدم کنترل بر ذبح دام، نبود نظارت کافی در این زمینه، پایین بودن اعتبارات برای واکسینه کردن دام ها وعرضه فراورده های لبنی فله ای را از جمله عوامل شیوع این بیماری در ملایر برشمرد.
 

کد خبر 2186609

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha