۱۱ آذر ۱۳۹۲، ۱۵:۱۵

حجت الاسلام شکریان:

منشور هیئتهای مذهبی در مازندران تهیه شده است

منشور هیئتهای مذهبی در مازندران تهیه شده است

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران از تهیه منشور هیئتهای مذهبی در استان خبر داد گفت: چهار هزار و 42 هیئت مذهبی برادران و یک هزار و 135 هیئت مذهبی خواهران در استان شناسایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ناصر شکریان بعد از ظهر دوشنبه در جلسه سالانه ستاد شئون مناسبت های مذهبی افزود: بعد از ارسال این گزارش به مقام معظم رهبری و تشکیل ستاد شئون مناسبت های مذهبی ویژه نامه ای تحت عنوان "پای درس آفتاب"  که شامل تذکراتی از سوی رهبری به مداحان و هئیات مذهبی بود در اختیار آنها قرار گرفت.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی مازندران خاطر نشان کرد: ستاد شئون مناسبت های مذهبی  بعد از 5سال گزارشی از موفقیت خود را تهیه و با همکاری سازمان فرهنگ ارتباط اسلامی در حوزه برون مرزی نیز فعالیت خود را آغاز کرد.

شکریان افزود: اهداف تشکیل این ستاد شامل توجه جدی به مناسبت های مذهبی و نظارت بر فعالیت ها در مناسبتها، معرفت زایی این برنامه ها ،مقابله با بدعت و خرافه ها و آسیب ها در  مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی  و نیز احصا موارد به شکل محتوائی، تقویت وحودت و همدلی در هیئات مذهبی و جلوگیری از تفرقه و نیز شناسائی، ساماندهی  و کدگذاری هیئات مذهبی است.

وی از وجود چهار هزار و  42هیات مذهبی برادران و یکهزار و 135 هیات مذهبی خواهران ثبت شده در استان خبر داد و گفت:تاکنون 2هزار و 100هیات مذهبی در استان مجوز خود را دریافت کردند که در راستای کم کردن آسیبها و ساماندهی در هیئات انتخاباتی برگزار شد که به صورت تشکیل شورای شهرستانی و استانی بوده است.

چهارمین دوره انتخابات شورای هیئات مذهبی در استان برگزار شد

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران گفت: چهارمین انتخابات شورای هئیات مذهبی در بین 2هزار و صد هیات دارای مجوز برگزار شد که با شرکت 1600هیات 140 نفر به عنوان شورای اصلی شهرستان و نیز 57نفر به عنوان علی البدل انتخاب شدند.

شکریان تعداد مداحان خواهر و برادر استان را در حدود 2هزار نفر عنوان و تصریح کرد: برای تعیین صلاحیت این افراد نیز کارهای مقدماتی صورت گرفته است.

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی مازندران با بیان این مطلب که به حمد خدا آسیبها در اجرای مناسبت های مذهبی در حال کم شدن است و سیر نزولی پیدا کرده است.

وی افزود:آسیب در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی  شامل؛قمه زدن،آهنگ و ریتم نامناسب، مزاحمت های صوتی، طولانی شدن مراسم و قضا شدن نمازها و نیز حمل تصاویر ائمه است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه این سازمان ضمانت اجرایی ندارد خواستار همکاری نیروی انتظامی در زمینه عدم ایجاد آسیب در مراسم ها شد.

شکریان در بحث اقدامات صورت گرفته در ستاد شئون مناسبت های مذهبی استان از وجود منشور مداحی و منشور تعزیه خوانی که با همکاری اداره کل ارشاد اسلامی استان  تهیه شده خبر داد و بیان داشت:  در ایام محرم و صفر از مبلغ نیز استفاده شود و هیئات مذهبی با تشکیل شورای مذهبی در امر تذکر لسانی با نیروی انتظامی همکاری کنند.

وی نشریات کشوری چون "خیمه" ،"اعتصام" ، "چاووش "و "سلام بر هیئتی "را جز منابعی معرفی کرد که در اختیار هیات های مذهبی قرار می گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به اینکه برای مبلغان سنتی کلاسهای آموزی زیادی برگزار شد از دستگاههای اجرائی استان خواست تا در امر مداحی از مداحان عضو کانون مداحان استان استفاده کنند.

شکریان صدور مجوز هیات های مذهبی را در حوزه اختیارات سازمان تبلیغات اسلامی استان دانست و گفت: مراسم عزاداری متمرکز  سیاست کشور است که امسال نیز با همکاری صدا و سیمای استان مازندران برگزار شد.

کد خبر 2187317

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha