۱۲ آذر ۱۳۹۲، ۱۳:۱۶

درآمد گمرکی در بودجه سال آینده 86 هزار میلیارد ریال پیش بینی شد

درآمد گمرکی در بودجه سال آینده 86 هزار میلیارد ریال پیش بینی شد

رئیس کل گمرک ایران، درآمد گمرکی پیش بینی شده در بودجه سال 93 را 86 هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: درآمد 7 ماهه گمرک در سال جاری 35 هزار میلیارد ریال بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود کرباسیان امروز در نشستی خبری گفت: درآمد پیش بینی شده گمرک در بودجه سال 93 حدود 86 هزار میلیارد ریال پیش بینی شده است.

رئیس کل گمرک ایران با اشاره به درآمد پیش بینی شده گمرک در سال جاری بالغ بر 100 هزار میلیارد ریال، گفت: 20 هزار میلیارد ریال از این رقم م تعلق به واردات خودرو بوده است که محقق نمی شود.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا رقم 86 هزار میلیارد ریال درآمد گمرک در سال 93 محقق خواهد شد؟ گفت: با فضایی که در حال حاضر در کشور ایجاد شده و تلاش‌های دولت و نظام فضای کسب و کار رونق می گیرد و بر این اساس سعی خواهیم کرد که درآمد گمرک را محقق کنیم.

کرباسیان درباره وضعیت تعرفه های گمرکی گفت: حقوق گمرکی از 4 درصد به 2 درصد رسیده است، در عین حال باید رابطه منطق به یک رابطه منطق در تعرفه ها برسیم تا منجر به این نشود که کالاها از مسیرهای دیگری غیر از گمرک وارد کشور شود.

رئیس کل گمرک ایران اثرگذاری  میان گمرک و وزارت صنعت معدن و تجارت و محدود کردن طبقه‌بندی ها و تعیین 15 ردیف برای آنها خبر داد و افزود: اگر تعرفه ها 11 رقمی شود، وضعیت شفاف‌تر خواهد شد.

معاون وزیر امور اقتصاد دارایی، درآمد هفت ماهه محقق شده گمرک را در سال جاری 35 هزار میلیارد ریال ذکر و اعلام کرد: پس از مصوبه شهریور ماه دولت درآمدهای گمرکی در مهر ماه دو برابر ماه‌های قبل رشد داشته است.

وی در مورد واردات خودروهای گران قیمت به کشور گفت: واردات خودروهای گران قیمت به کشور کمتر شده است؛ اولویت در این بحث واحدهای تولیدی و خودروسازی هستند و پس از آن، خودروهای 2500 سی سی و وهله بعدی مجوز واردات خودروهای بالای 2500 سی سی ارائه می‌شود که باید مجوزهای لازم مثل خدمات پس از فروش را داشته باشند. زمانی واردات هر کالایی حتی سیر چینی به کشور آزاد بود.

رئیس کل گمرک ایران همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اختلافاتی که در مورد طبقه بندی تعرفه ها وجود دارد، خواستار محدود شدن این روند و همچنین دامنه حقوق و سود شد و در عین حال افزود: اولویت گمرک طی سه ماه اخیر واردات دارو و کالاهای اساسی بوده به طوری که مشکلاتی که در این زمینه وجود داشته، رفع شده است.

کرباسیان با اشاره به مصوبه اخیر دولت برای کالاهایی که از طریق گمرک وارد می شوند، اظهار داشت: در این زمینه بحث نسیه بری را در گمرک اعمال کردیم، همچنین یکسری محدودیت ها در زمینه صادرات برداشته شده است.

وی با اشاره به اینکه بحث زیرساخت های الکترونیکی در گمرک پیگیری می شود، گفت: تمدید کالاهای متروکه و مدت سه ماه آن را به هشت ماه افزایش دادیم.

رئیس کل گمرک ایران با تاکید بر اینکه سعی داریم تا ارائه مجوزها در گمرک و همچنین ارائه لیست‌ها توسط شرکت‌ها را الکترونیکی کنیم، تصریح کرد: سیستم ارزش‌گذاری همه جایی کار دارد و باید تعرفه ها اصلاح شود. بر این اساس، پیشنهاد من این است که ارزش کالاها را روی سایت قرار دهیم تا میزان ارزش کالاها مشخص و شفاف شود، البته ممکن است که در ابتدای کار به مشکلاتی نیز برخورد کنیم.

به گفته وی، گمرک به دنبال فعال کردن GPS است تا تعیین مسیر در گمرک هوشمند شود همچنین در پی اجرای پلمپ کامپیوتری هستیم تا کلیه اطلاعات و تغییرات را داشته باشیم.

وی ادامه داد: اخیرا سیستمی را راه اندازی کرده ایم که بر اساس آن، از طریق اس ام اس کلیه اطلاعات به بخش‌های نظارتی در میانه راه ارائه شود همچنین ارسال از راه دور برای صادرات و واردات را انجام می دهیم تا امتیاز برای ورود موقت بدهیم.

کرباسیان با بیان اینکه با بیمه ها موضوع بن بیمه را عملیاتی می کنیم، افزود: در گذشته در برخی مواقع آمارها مثل موبایل به صورت کیلویی اعلام می شد که این آمارها را به روز کرده ایم و می‌توانیم در همه بخش‌ها آمارها را به تعداد اعلام کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام اینکه رقیب گمرک قاچاقچی است و باید به نحوی عمل کنیم تا انگیزه تولیدکنندگان و واردکنندگان برای ورود کالا از مسیر واقعی ایجاد شود، گفت: راحت ترین راه برای گمرک در بخش معوقات، زدن کسری دریافت و ابلاغ آن بدون توجه به وضعیت واردکننده است.

کد خبر 2187956

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha