به گزارش خبرنگار مهر، تغيير و تحولات مديريتي در حوزه ورزش كردستان طي يك دهه اخير به حدي بالا بوده كه در همين مدت زمان شش بار مديران اين بخش در استان تغيير پيدا كرده و در روزهاي اوليه فعاليت دولت يازدهم نيز بار ديگر مدير كل ورزش و جوانان كردستان بار ديگر تغيير پيدا یافته است تا زنگ آغاز تغيير و تحولات مديران استاني بار ديگر با اين حوزه بسيار مهم آغاز شود.
تغيير و تحولات مديريتي در هر بخش و حوزه اي امري طبيعي است ولي اين تغيير و تحول در حوزه ورزش كردستان به حدي بالاست كه گاهي اوقات مدير مربوطه تا در جريان روند امور قرار مي گيرد بايد جاي خود را به فرد ديگري بدهد و اين روند باعث شده تا ورزش كردستان حداقل در يك دهه اخير در بعضي از حوزه ها با مشكلات جدي مواجه شود.
داستان آمدن و رفتن آخرين مدير كل ورزش و جوانان استان كردستان نيز در نوع خود جالب توجه و بي نظير است چرا كه در حالي مهران تيشه گران با وعده هاي متعدد و مختلف و با حمايت هاي نمايندگان مردم كردستان در مجلس شوراي اسلامي سكان دار حوزه ورزش و جوانان اين استان شده بود ولي روز گذشته جاي خود را به فرد ديگري داد و تقريبا مي شود گفت كه هيچكدام از وعده هاي وي عملياتي نشد.
طي هشت سال فعاليت دولت هاي نهم و دهم حوزه ورزش كردستان تغيير و تحول چهار مديركل را به خود ديد و بار ديگر اين روند ثابت كرد كه ديوار ورزش كردستان از ساير حوزه ها و بخش ها كوتاهتر است و با هر گونه اتفاقي مي شود با كمترين هزينه مدير كل اين حوزه را جابجا كرد.
عبدالله چمن گلي، محمد شفيعي، فرهاد عبدالهي و مهران تيشه گران چهار مدير كلي بودند كه در زمان فعاليت دولت هاي نهم و دهم احمدي نژاد به عنوان سكان دار ورزش كردستان انتخاب شدند و به همين دليل عمر مديريت اين چهار نفر هر كدام به دو سال نير نرسيد و در كوتاهترين زمان ممكن جاي خود را به فرد ديگري دادند و داستان عزل و نصب هاي آني در حوزه ورزش كردستان ادامه پيدا كرد.
يكي از نكات جالب توجه در عزل و نصب هاي مديريتي در حوزه ورزش كردستان اين بود كه با هر گونه تغيير و تحولي در دو بخش استانداري كردستان و تغيير نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي اين بخش نيز دچار تغيير و تحول مي شد و استاندار به همراه نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي تغيير و تحولات مديريتي را از حوزه ورزش استارت مي زنند.
بعد از روي كار آمدن دولت نهم و با انتخاب اسماعيل نجار به عنوان استاندار كردستان، در روزهاي نخستين آغاز به كار وي عبدالله چمن گلي به عنوان مدير كل ورزش و جوانان كردستان منصوب و معرفي شد و زمان مديريت وي به دو سال هم نرسيد تا نوبت به محمد شفيعي برسد تا وي سكان دار تربيت بدني اين استان شود.
البته نكته قابل ذكر اينكه در فاصله مدير كلي محمد شفيعي و عبدالله چمن گلي نزديك به سه ماه فرهاد عبدالهي به عنوان سرپرست اين حوزه فعاليت كرد.
زمان مدير كلي محمد شفيعي نيز زياد طول نكشيد و فرهاد عبدالهي كه پيش از اين سابقه سرپرستي اداره كل تربيت بدني كردستان را داشت اين بار به عنوان مدير كل ورزش و جوانان اين استان منصوب شد و وي نيز در مدت زماني كمتر از دو سال بار ديگر تغيير كرد.
مهران تيشه گران در روزهاي نخست آغاز به كار نمايندگان مردم كردستان در مجلس شوراي اسلامي در دوره نهم با حمايت هاي آنها به عنوان مدير كل ورزش و جوانان اين استان منصوب شد و البته وي در مراسم توديع و معارفه خود نيز وعده هاي متعددي را براي توسعه اين حوزه مطرح كرد.
مهران تيشه گران كه سابقه فعاليت در فدراسيون هاي ورزشي در تهران را بر عهده داشت با حمايت هاي نمايندگان مردم و دقيقا حدود 16 ماه قبل به عنوان سكان دار ورزش و جوانان كردستان منصوب و فعاليت خود را آغاز كرد و روز گذشته 12 آذر ماه سال جاري جاي خود را به معاونش داد تا محمود ضياء پور نيز تجربه اداره كردن ورزش و جوانان كردستان به عنوان سرپرست را در پرونده خود ثبت كند.
در حالي كه دولت يازدهم تاكنون به غير از استاندار تغيير ديگري را در عرصه مديريتي كردستان اعمال نكرده بود كه بار ديگر قرعه به نام ورزش و جوانان كردستان افتاد و به همين دليل در اولين روزها حوزه ورزش اين استان دچار تغيير و تحول شد و گفته مي شود كه طي چند روز آينده مدير كل جديد ورزش و جوانان اين استان مشخص و معرفي مي شود.
داستان تغيير و تحولات مديريتي در كردستان به جايي رسيده كه روز گذشته نه تنها نماينده وزارت ورزش و جوانان كه حتي معاون استاندار كردستان نيز خواستار ايجاد ثبات مديريتي در حوزه ورزش اين استان شده و از تغيير و تحولات سريع مديريتي در اين بخش انتقاد كردند.
آرش لهوني معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار كردستان در اين جلسه با بيان اينكه بي ثباتي مديريتي يكي از عوامل اصلي عدم توسعه بخش ورزش در اين استان است، عنوان كرد: بدون شك در اولين گام بايد زمينه براي ثبات مديريتي در حوزه ورزش كردستان ايجاد شود تا بر همين اساس زمينه براي توسعه و اعتلا بيشتر اين حوزه فراهم شود.
مدير كل امور استانهاي وزارت ورزش و جوانان نيز در مراسم توديع و معارفه مدير كل ورزش و جوانان استان كردستان نيز ضمن انتقاد از وضعيت اين استان به ويژه در حوزه جابجايي هاي سريع مديريتي افزود: متاسفانه در استان کردستان عدم ثبات مدیریتی یکی دیگر از مشکلاتی است که مانع از توسعه ورزش شده و انتظار می رود نمایندگان و مسئولانی استانی با دیدی کارشناسانه تر به این حوزه نگاه کنند.
داستان رفت و آمدهاي مديريتي در استان كردستان به ويژه در بخش ورزش در حالي همچنان ادامه دارد كه طي دو سال اخير اعتبارات اين بخش نيز همانند ساير حوزه ها با كاهش شديدي مواجه شده است و نه تنها وضعيت پروژه هاي عمراني در بخش ورزش تقريبا تعطيل شده است كه حتي ميزان كمك هاي دولت به هيئت هاي ورزشي نيز كاهش پيدا كرده است.
يكي از نمايندگان مردم كردستان با اشاره به عملكرد ناموفق مدير كل ورزش و جوانان استان به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه حواشي مدير كل ورزش و جوانان استان كردستان در 16 ماه گذشته بيش از متن پررنگ تر بود و به همين دليل حوزه ورزش استان طي دو سال اخير حال و روز خوشي نداشته است.
حامد قادرمرزي با اشاره به لزوم توجه بيشتر دولت به اين حوزه اظهار داشت: انتظار مي رود كه دولت تدبير و اميد در اين بخش برنامه هاي بهتري را در دستور كار قرار داده و در راستاي رفع نيازهاي حوزه ورزش و جوانان به شكل مناسبب تري هزينه و سرمايه گذاري كند.
هر چند كه روز گذشته سرپرست جديد اداره كل ورزش و جوانان استان كردستان نيز منصوب شد ولي با توجه به انتصاب استاندار جديد كردستان رايزني هاي براي معرفي مدير كل اين بخش همچنان ادامه دارد و گفته مي شود كه دو گزينه براي معرفي به عنوان سكاندار اين حوزه مهم مشخص شده اند و احتمال دارد تا 10 روز آينده يكي از آنها به عنوان مدير كل ورزش و جوانان استان كردستان منصوب و معرفي شوند.
معرفي هر چه سريعتر مدير كل ورزش و جوانان استان كردستان و همچنين تلاش براي ايجاد ثبات مديريتي در اين بخش از جمله انتظارات و خواسته هاي به حق ورزشكاران و جوانان كردستاني است كه البته تاكنون اين خواسته و مطالبه عملياتي نشده است و به همين دليل افكار عمومي در انتظار است تا دولت تدبير و اميد در راستاي عمل به شعارهاي خود اين خواسته و مطالبه را عملياتي و اجرايي كند.
نظر شما