۱۶ آذر ۱۳۹۲، ۱۵:۴۴

شافعی:

امیدها و انتظارات تازه‌ای برای رونق تولید مطرح شده‌است

امیدها و انتظارات تازه‌ای برای رونق تولید مطرح شده‌است

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: تولید محور حرکت رو به جلوی اقتصادی است و تاکید دولت بر روی بازسازی، تقویت و سالم سازی محیط کسب و کار در تولید و حرکت رو به جلو انتظارت و امید های تازه ای برای فعالان این بخش و کارشناسان ایجاد کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامحسین شافعی اظهارکرد: هرچند برخی از فعالان این حوزه گله مند هستند که بر خلاف ادعاهای دولت  شاهد اتفاقات جدیدی در حوزه تولید نیستیم و برخی گله دارند که علاوه بر این که شاهد حرکت های ملموس نیستیم فشارها هم نسبت به گذشته بیشتر شده است اما برآیند کلی فضای اقتصادی نشان می دهد که امید های زیادی برای بهبود فضای تولید به وجود آمده است.

وی ادامه داد: برخی از انتقاداتی که بین تولید کنندگان  برای بهبود فضای تولید مطرح می شود ناشی از فشار زیاد اثرات تصمیمات قبلی است که هم اکنون خود را نشان می دهند .

شافعی ادامه داد: توانمند سازی تولید با توجه به این که دچار محدودیت منابع مالی  هستیم باید با توجه به اولویت ها ی تولید مشخص شود و این اولویت ها مرکز توجه قرار بگیرند.بخش هایی از تولید هم هستند که نمی توان بر آن اولویتی قائل شد و منابع جدید را به این بخش از تولید  نباید تزریق کرد چون حاصلی از آن درنخواهد آمد و این موارد کارهایی است که دولت باید به آن توجه کند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: اولویت بندی در توانمند سازی به این معنی است که بخش هایی که واجب تر هستند سریع تر و مرحله به مرحله تولید را توانمند سازی کنند . در کل بخش های اقتصادی ما مثلا صادرات که از اهمیت زیادی برخوردار است، به تولید وابسته است، یک صادارت موفق حتما از پشتوانه یک تولید قوی برخوردار است و اگر تولید قوی نداشته باشیم صادرات موفقی نیز نخواهیم داشت.

شافعی ادامه داد: بر این اساس رسیدگی به بخش تولید مبنای سرمایه گذاری اقتصادی است که تحت تاثیر آن قرار دارد،عقیده بسیاری از کارشناسان این است تولید، تولید و تولید و سپس رسیدگی به سایر مسائل اطراف آن اهمیت دارد.

وی تصریح کرد: آن چه در نگاه دولت و در برنامه های دولت می بینیم بر اهمیت تولید استوار است این گویای عزم جدی دولت برای پیگیری و رونق تولید هستند اما واقعا آن قدر مسائل و مشکلات زیاد است که انتظار سرعت حرکت با این امکانات اقتصادی منطقی نیست و درست کردن این بخش کشور زمان قابل توجهی را طلب می کند تا  به روال عادی بازگردیم.

 

کد خبر 2190526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha