به گزارش خبرنگار مهر، جلسه كميسيون تحول اداری صبح دوشنبه با حضور مديركل دفتر منابع انساني و تحول اداري استانداري قزوین برگزار شد.
سید رسول جزدره ئی در این جلسه با بیان اینکه با تقویت روابط اجتماعی کارکنان دولت می توان به موفقیت ها سرعت بخشید. اظهارداشت: مهمترين استراتژي مديران براي موفقيت در انجام وظائف و تحقق اهداف دستگاه ها، تبديل روابط فردي كاركنان به سرمايه اجتماعی است.
وي اظهارداشت: ارتقاء روابط انساني از سطح فردي و پيوند خوردن با اهداف جمعي منجر به شكل گيري سرمايه اجتماعي خواهد شد و آنچه كه به عنوان مهمترين مولفه تحقق سرمايه اجتماعي در سازمان ها محسوب مي شود ارزش گذاری و اعتبار بخشی به جايگاه نيروی انسانی در دستگاههاست.
این مسئول افزود: جايگاه نيروی انسانی نه فقط بعنوان بازار سهامی در حال ركود و ورشكستگی بلكه بعنوان مرجع دريافت ميراث پربار گذشتگان و انتقال دهنده تجارب مهارت ها و تخصص ها به نسل های آينده مورد توجه است.
وي یادآورشد: نهادها و سازمان ها به عنوان يكي از عناصر سازمان يافته و نظام مند محيط اجتماعي به شدت تحت تاثير پيامدهاي مثبت و منفي دانش فني قرار گرفته اند و هيچ حوزه اي به اندازه فناوري، فرهنگ ها، ارزش ها، هنجارها، روابط ميان افراد در دستگاه ها را دستخوش تغيير قرار نداده است لذا تحقق و انباشت سرمايه اجتماعي در جهت زدودن و كاهش آثار منفي و تقويت و گسترش آثار مثبت فناوري هاي نوين در ادارات ضروری است.
مديركل دفتر منابع انساني و تحول اداري استانداري تصریح کرد: در پي گسترش فناوري ها شاهد ترويج و اشاعه روز افزون فرد گرايي، تقسيم كار و تخصص گرايي در سازمان ها هستيم رويه هايي كه فرجام ناخوشايندي را به لحاظ افزايش هزينه ها، بي تفاوتي و فقدان انسجام و پايداري سازماني و اصالت سود و رفاه حداكثر براي ادارت در پي خواهد داشت.
وي افزود: هر كدام از عوامل یاد شده به تنهايي خطري تهديد كننده و بحران آفرين براي دستگاه هاي اجرايي خواهد بود و آنچه كه بعنوان سپر حفاظتي دستگاه هاي اجرايي را مصون خواهد ساخت مفهوم سرمايه اجتماعي است.
جزدره ئي بیان کرد: سرمايه اجتماعي با اعتماد سازي جمعي توليد كننده مشاركت در دستگاهها و تقويت كننده روحيه جمعي در جهت تحقق اهداف دستگاههاست.
وي گفت: آنچه مانع گسترش فزآينده تضادهاي نشات گرفته از تفوق و برتري روز افزون و سيطره مطلق فناوري خواهد شد جلب اعتماد نيروي انساني و تمركز بر روي آن در مقابل شيفتگي و هيجان دستيابي به مرزهاي نوين دانش فني است كه هسته اصلي تشكيل دهنده نظريه سرمايه اجتماعي است.
نظر شما