هاشم گودرزوند چگيني در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: داشتن علم نحو صحيح استفاده از مراتع در حفظ و نگهداري آن از اهميت زيادي برخوردار است اين در حالي است كه به دليل كم سوادي، تعداد زيادي از بهره برداران بدون توجه به عواقب استفاده بي رويه از مراتع دامهاي خود را در آن رها مي كنند كه با توجه به اين مسئله ضرورت توجه برنامه ريزان منابع طبيعي براي حفظ و بهره برداري پايدار از اين منابع امري اجتناب ناپذير است.
وي، ميزان دريافتي عوارض پروانه چراي دام را تا پايان آبان 160ميليون ريال اعلام کرد.
10 هكتار از اراضي ملي در قزوین رفع تصرف شد
مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري استان قزوين، از رفع تصرف10هكتار از اراضي ملي در شهرستانهاي تاكستان و آبيک توسط نيروهاي يگان حقاظت منابع طبيعي استان خبر داد.
وی بیان کرد: اين اراضي توسط افراد سودجو و دستيابي به ثروت بيشتربه تصرف در آمده بودكه رفع تصرف از اراضي فوق با رعايت تمام جوانب وابعاد مختلف به ويژه كرامت انساني و رافت اسلامي و با حضور ضابطين قضايي انجام پذيرفت.
این مسئول یادآور شد: در استان قزوین به غیر از تعداد محدودی از اشخاص که با سوء نیت و برای مال اندوزی اقدام به تصرف اراضی ملی میکنند، اکثر اشخاص که با عنوان متصرف اراضی ملی معرفی میشوند در این زمینه سوء نیت ندارند و اقدام آنها ناشی از عدم اطلاع و آگاهی از قوانین و مقررات جاری کشور در خصوص اراضی و زمین است.
چگینی، یکی از راهکارهای مقابله با تخریب و تصرف عدوانی را آموزش به عموم افراد جامعه بالاخص کشاورزان و روستائیان دانست و گفت: ادارات منابع طبیعی یا معاونت آموزشی ادارات کلی دادگستری میتوانند در آموزش مردم نقش موثری داشته باشند.
نظر شما