به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا شعبان نژاد ظهر دوشنبه در جلسه کشاورزی این شهرستان افزود: از مجموع سه هزار و 500 هکتار اراضی شالیزاری املش دو هزار و 500 هکتار با همکاری مسئولان این شهرستان تجهیز اراضی انجام شده است.
وی در ادامه به اهمیت طرح تجهیزاراضی اشاره کرد و اظهارداشت: طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری راهبردی برای توسعه بخش کشاورزی مناطق برنج خیز ایران تلقی می شود.
رئیس جهاد کشاورزی گیلان گفت: تجهیز و نو سازی اراضی شالیزاری از گامهای مهم ایجاد زیربنای لازم برای تولید هرچه بیشتر محصول برنج است.
وی در ادامه هدف از این عملیات را مرتب کردن اراضی شالیزاری، افزایش راندمان آبیاری، افزایش راندمان ماشین آلات و تسریع در مکانیزاسیون، کاهش هزینه تولید، برقراری امکان مدیریت مستقل برای هرکرت، تجمیع قطعات پراکنده، احداث جادههای زراعی، فراهم کردن زمینه جلوگیری از تغییر کاربری اراضی، بالا بردن قابلیت زهکشی اراضی برای توسعه کشت دوم بعد از برنج و در یک جمله استفاده بهینه از منابع آب و خاک و نهاده ها ذکر کرد.
شعبان نژاد همچنین به اهمیت آب بندان ها در استان اشاره کرد و اظهارداشت: آببندانها به عنوان مخازن ذخیره سازی آب برای مصارف كشاورزی و آبزی پروری از جایگاه اقتصادی خاصی در گیلان برخوردارند.
وی با اذعان اینکه یكی از جنبه های بهره برداری از آب بندان ها" پرورش ماهی " است، گفت: همچنین بهرهگیری از زیبایی های طبیعی آب بندان ها می تواند گامی در جهت توسعه اكوتوریسم باشد.
رئیس جهاد کشاورزی گیلان یادآورشد: شناخت نقش آب بندان ها و چگونگی بهره برداری از آنها در راستای تحقق اهداف توسعه اقتصادی امری ضروری است.
نظر شما