شمس الله شریعت نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: همواده تلاش کردم تا دلیل قانع کننده ای برای بیکار کردن هزار و 200 نفر کارگر شرکت عظیم خزر خز بیابیم و چیزی دستگیرم نشد، مگر ضعف و سوء استفاده مدیریتی و اگر روزی مردم بخواهند چنین مدیرانی که را بواسطه بلایی که بر سرآنها آورده اند، تعقیب کنند، حق را به آنها می دهم.
وی اظهار داشت: مدتی پیش به همراه مدیرکل صنایع استان مازندران و گروهی از مسئولان از کارخانه تعطیل شده خزر خز بازدید کردیم و صحنه ای که همگان را متاثر کرده بود، جوانان بیکار منطقه و بسیج آن محل برای حفاظت از اموال کارخانه در طول سالهای گذشته بوده است.
وی عنوان کرد: شیشه ها و پنجره های 24 هزار متر سوله سالم و تمیزتر از روز اول و به قول یکی از عزیزان همراه، کارخانه فعال کشورمان به این تمیزی و سلامت نیست.
شریعت نژاد افزود: 180 چرخ خیاطی دوخت لباسهای چرم مثل روز اول روغن کاری شده و برای جلوگیری از گرد و خاک با پلاستیک پوشانده شده بود.
شریعت نژاد گفت: جوانان و کارگرانی که 17 سال پیش به واسطه تعطیلی کارخانه بیکار شده بود با زنده نگاه داشتن عشق و روحیه امید در دلهایشان و به انتظار روزی که یکبار دیگر چرخهای تولید در این کارخانه به راه افتد روزها و شبها از کارخانه و اموالش همانند چشمان خود مراقبت کرده اند.
این نماینده مجلس گفت: آیا در چنین شرایطی بنده و افرادی که نام خود را مسئول گذاشتیم باید دست روی دست بگذاریم و کاری انجام ندهیم، این دور از انصاف است.
شریعت نژاد بیان داشت: به گفته مدیرکل صنایع، دستگاههای در کارخانه خزر خز وجود دارند که از پیشرفته ترین دستگاههای تولید چرم بوده و میلیاردها تومان ارزش دارد.
وی بیان داشت: در کارخانه ای که ضعفی در ابزار، تجهیزات و ماشین آبات و نیروی کار فعال و دلسوز وجود نداشت، هرچه گشتیم جز ضعف مدیریت چیزی ندیدیم.
وی افزود: در حلا حاضر سعی بر این داریم تا با کمک مسئولان صنایع کشور و استان، موانع موجود در مسیر بازگشایی خزر خز، از جمله برخی زا طلبکاران را مورد بررسی قرارداده تا انشاء الله با رفع این موانع، کارخانه بار دیگر تولیدات خود را در بالاترین سطح کیفی به تمام دنیا عرضه کند.
نظر شما