۲۰ آذر ۱۳۹۲، ۹:۰۶

يادواره شهداي فرهنگي ژاورود در روستاي گلين برگزار شد

يادواره شهداي فرهنگي ژاورود در روستاي گلين برگزار شد

سنندج – خبرگزاري مهر: نخستين يادواره شهداي فرهنگي دهستان ژاوورود از توابع بخش سيروان شهرستان سنندج در روستاي گلين برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نخستين يادواره شهداي فرهنگي دهستان ژاوورود با عنوان گنجينه هاي افلاكي ژاوه بعد از ظهر سه شنبه در روستاي گلين از توابع بخش سيروان شهرستان سنندج با حضور جمعي از مديران و مسئولان دولتي و خانواده هاي معظم شهدا و ايثارگران برگزار شد.

این آیین معنوی به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، آموزش و پرورش، سپاه بيت المقدس كرستان، فرمانداری سنندج، بانک انصار، دهیاری و شورای اسلامی روستای گلین و همچنين چاپخانه معلم سنندج برگزار شد.

عثمان پور بخشدار سيروان در اين نشست گزارشي از وضعيت بخش سيروان ارائه كرد و افزود: مردم اين منطقه در زمان هشت سال دفاع مقدس و همچنين در مقابله با گروهك هاي ضد انقلاب رشادت هاي به يادماندني از خود به نمايش گذاشتند.

آزاد جلالي زاده فرزند شهيد مسلم جلالي زاده نيز در اين مراسم ضمن انتقاد از عدم حضور شماري از مديران و مسئولان دعوت شده، گفت: تجليل و تكريم خانواده هاي شهدا و برگزاري مراسم هاي اين چنين يك نياز لازم و ضروري به شمار مي رود.

رئيس شوراي اسلامي روستاي گلين نيز در اين مراسم به شماري از مشكلات اين روستا اشاره كرد و افزود: متاسفانه به دليل عدم دسترسي به امكانات لازم سير مهاجرت مردم روستاي گلين به شهر سنندج افزايش پيدا كرده است و انتظار مي رود مسئولان در اين زمينه اقدامات بهتري را در دستور كار قرار دهند.

محمد سلیمانی مدير كل بنياد شهيد و امور ايثارگران كردستان نيز در اين مراسم گفت: اگر امروز وصایای شهدای انقلاب اسلامی را مطالعه می‌کنیم در بیشتر آنها پشتیبانی از امام و رهبر و دفاع از اسلام توصیه شده است.

وی افزود: شهیدانی چون ملاعلی و ملامسلم جلالی‌زاده بیشترین دغدغه آنها به خاطر دین بود و ثمره ایثار و فداکاری شهدای گرانقدر انقلاب، نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است.

مدير كل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان كردستان در ادامه به شخصیت علمای گرانقدر شهیدان ملاعلی و ملا مسلم جلالی‌زاده اشاره کرد و گفت: تمام ویژگی‌های خوب در شخصیت این شهیدان وجود داشت چرا که آنان نیز برای دفاع از دین اسلام و احیای این آن به صورت ناجوانمردانه به شهادت رسیدند.

وي بیان کرد: ملاعلی جلالی‌زاده در زمان ستم‌شاهی به خاطر احیای دین و مباحث دینی در منطقه حتی پرونده زندان در زمان رژیم طاغوت گذشته را در کارنامه سیاسی درخشان خود دارد.

سلیمانی افزود: شهید ملاعلی جلالی‌زاده بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز نامه‌ای به امام راحل(ره) می‌نویسد و حمایت خود و مردم منطقه از ایشان را اعلام می‌کند.

در پايان این مراسم از سه شهید شاخص و نمونه روستای گلین شهیدان ملاعلی جلالی‌زاده امام جمعه سابق روستای گلین، فرزند شهید ملامسلم جلالی‌زاده گوینده سابق رادیو کردستان، همسر شهید سیدنبی سجادی، شهید عبدالله جهانی و از خادمان نمونه فرهنگی روستای گلین ماموستا وفا گلینی امام جماعت روستاي گلین و سیداحمد سجادی دهیار روستا تجلیل شد.

کد خبر 2193152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha